Giriş Kayıt
Michel Vervloet

Michel Vervloet


Kameraman

Michel Vervloet, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşka Şans Ver
2010 Komedi Kameraman    
2010 Dram Kameraman 5.6 134
2007 Komedi Kameraman 4.9 217
2006 Komedi Kameraman 6.8 2,292
2006 Suç Kameraman 4.1 152
2001 Aksiyon Kameraman 4.3 920
1999 Kameraman 5.3 41
1998 Kameraman    
1995 Dram Kameraman 7.2 407
1994 Macera Kameraman 6.6 339
1989 Komedi Kameraman 6.6 293
Film Altyazıları
The Foreigner (7,994) The Mountain Between Us (5,362) Flatliners (5,138) Stronger (3,539) Beyond Skyline (3,501) Dunkirk (3,339) American Made (2,261) Kingsman: The Golden Circle (2,024) It (1,956) Victoria & Abdul (1,631)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017