Giriş Kayıt
Rino Vertone

Rino Vertone


Rino Vertone, Battlefield Earth (2000), (1997) Affliction (1997), (1999) İç Çamaşırı (1999) (1999), (2000) Paralar Nerede? (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Aksiyon Taşıma Bölümü 2.4 68,482

Paralar Nerede?
2000 Dram Taşıma Bölümü 6.3 4,735

İç Çamaşırı (1999)
1999 Romantik Taşıma Bölümü 6.6 6,852
1997 Dram Taşıma Bölümü 7.0 12,031
Film Altyazıları
The Foreigner (7,805) The Mountain Between Us (5,320) Flatliners (5,068) Stronger (3,503) Beyond Skyline (3,443) Dunkirk (3,299) American Made (2,233) Kingsman: The Golden Circle (1,998) It (1,803) Victoria & Abdul (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017