Giriş Kayıt
Rino Vertone

Rino Vertone


Rino Vertone, Battlefield Earth (2000), (1997) Affliction (1997), (1999) İç Çamaşırı (1999) (1999), (2000) Paralar Nerede? (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Aksiyon Taşıma Bölümü 2.4 70,184

Paralar Nerede?
2000 Dram Taşıma Bölümü 6.3 4,735

İç Çamaşırı (1999)
1999 Romantik Taşıma Bölümü 6.6 6,852
1997 Dram Taşıma Bölümü 7.0 12,952
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018