Giriş Kayıt
Jeanne Vertigan

Jeanne Vertigan


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Jeanne Vertigan, sanat bölümü, set dekoratörü. (1985) Benim Güzel Çamaşırhanem (1985), (1995) Müthiş Serüven (1995), (1989) Old Gringo (1989), (1984) Champions (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Dram Sanat Bölümü    

Gözü Tamamen Kapalı
1999 Dram Sanat Bölümü 7.3 246,640
1998 Suç Sanat Bölümü    
1998 Dram Sanat Bölümü    
1997 Dram Set Dekoratörü 6.9 2,923

Müthiş Serüven
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.0 2,155
1989 Macera Sanat Bölümü 5.7 1,471

Kulaklarını Dik
1987 Biyografi Sanat Bölümü 7.4 4,640

Benim Güzel Çamaşırhanem
1985 Komedi Sanat Bölümü 6.9 11,256

Manzaralı Oda
1985 Dram Sanat Bölümü 7.4 32,108
1984 Biyografi Sanat Bölümü 6.6 504

Harry’nin Kayboluşu
1982 Sanat Bölümü 5.9 7
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017