Giriş Kayıt
Jeanne Vertigan

Jeanne Vertigan


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Jeanne Vertigan, sanat bölümü, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Dram Sanat Bölümü    

Gözü Tamamen Kapalı
1999 Dram Sanat Bölümü 7.3 243,872
1998 Suç Sanat Bölümü    
1998 Dram Sanat Bölümü    
1997 Dram Set Dekoratörü 6.9 2,923

Müthiş Serüven
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.0 2,155
1989 Macera Sanat Bölümü 5.7 1,471

Kulaklarını Dik
1987 Biyografi Sanat Bölümü 7.4 4,640

Benim Güzel Çamaşırhanem
1985 Komedi Sanat Bölümü 6.9 11,256

Manzaralı Oda
1985 Dram Sanat Bölümü 7.4 31,756

Harry’nin Kayboluşu
1982 Sanat Bölümü 5.9 7
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,947) Rick and Morty (4,195) The Defenders (3,264) The Strain (2,911) Suits (1,847) Mr. Mercedes (1,286) The Sinner (1,100) Fargo (1,057) The Last Ship (986) Breaking Bad (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017