Giriş Kayıt
Peggy Verstraeten

Peggy Verstraeten


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Peggy Verstraeten, sanat bölümü, set dekoratörü. Eski Davulcu (2007), Moskova'da Çarpışma (2008), Schneider vs. Bax (2015), Matroesjka's (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü    
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    

İstisna
2016 Dram Sanat Bölümü 6.8 4,185

Ardenler
2015 Dram Set Dekoratörü 6.8 2,717
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.8 1,893
2015 Suç Sanat Bölümü 6.9 1,369
2014 Dram Sanat Bölümü 6.8 363

Bela
2013 Gerilim Sanat Bölümü 6.8 12,693

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Sanat Bölümü 6.2 32,694

Semender
2012 Suç Sanat Bölümü 7.6 1,144
2011 Dram Sanat Bölümü 5.2 525
2011 Dram Sanat Bölümü 7.1 820

Hotel : Swooni
2011 Dram Sanat Bölümü 5.9 230
2010 Dram Sanat Bölümü 6.6 246

22 Mayıs
2010 Dram Sanat Bölümü 6.0 615

Oksijen
2010 Dram Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
7.2 1,016
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.5 289
2009 Dram Sanat Bölümü 5.7 150

Kod Adı: JCVD
2008 Komedi Sanat Bölümü 7.2 33,576
2008 Dram Sanat Bölümü    

Moskova'da Çarpışma
2008 Komedi Sanat Bölümü 7.3 3,219

Brüj'da
2008 Komedi Sanat Bölümü 7.9 328,900
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.5 458
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 489

Eski Davulcu
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.1 7,975
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 597

Tanger Cehennemi
2006 Dram Sanat Bölümü 7.2 1,298
2005 Dram Sanat Bölümü 5.9 511
2005 Dram Sanat Bölümü 6.3 415
2005 Suç Sanat Bölümü 8.4 1,433
2002 Macera Sanat Bölümü 5.9 313
2002 Dram Sanat Bölümü 5.4 747
2001 Dram Sanat Bölümü 7.2 110
1999 Dram Sanat Bölümü 7.0 309
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017