Giriş Kayıt
Didier Versolatto

Didier Versolatto (50)


Kameraman

Didier Versolatto, 13 Eylül 1967 Charleroi, Belçika doğumlu kameraman. Calvaire (2004), Ölümcül Çözüm (2005), (2012) Popüler (2012), (1994) Farinelli (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Eylül 1967
Doğum Yeri: Charleroi, Belçika
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 50 Kameraman    
2017 50 Komedi Kameraman    
2017 50 Kameraman    

Genç Karl Marx
2017 50 Biyografi Kameraman 6.8 1,400
2017 50 Komedi Kameraman    
2017 50 Komedi Kameraman    
2016 49 Komedi Kameraman    
2016 49 Dram Kameraman 5.7 451
2015 48 Kameraman    
2014 47 Animasyon Kameraman 5.8 69
2014 47 Komedi Kameraman 6.1 1,788
2014 47 Dram Kameraman 5.5 119

Aşk ve Terapi
2014 47 Komedi Kameraman 5.3 1,173
2013 46 Komedi Kameraman 4.9 717

Günlerin Köpüğü
2013 46 Komedi Kameraman 6.5 12,019
2013 46 Aile Kameraman 5.8 132
2013 46 Komedi Kameraman 5.3 402

Popüler
2012 45 Komedi Kameraman 6.9 9,417
2012 45 Dram Kameraman 4.7 242
2012 45 Komedi Kameraman    

Başka Bir Kadın
2012 45 Komedi Kameraman 6.3 1,776

Aramızda Bebek Var
2011 44 Komedi Kameraman 6.6 3,444
2011 44 Suç Kameraman 5.6 185

Kadın İsterse
2010 43 Komedi Kameraman 6.4 8,439
2010 43 Komedi Kameraman 4.2 475

Cennet Batıda
2009 42 Dram Kameraman 6.9 1,950
2009 42 Komedi Kameraman 6.0 784

Acımasız
2008 41 Aksiyon Kameraman 5.8 1,451

At Hırsızları
2007 40 Aksiyon Kameraman 6.7 454

Kafesler
2006 39 Kameraman 6.4 168
2006 39 Komedi Kameraman 6.9 3,160
2005 Suç Kameraman 8.5 3,554

Gizemli Geçmiş
2005 38 Gerilim Kameraman 5.9 439

Bıyık
2005 38 Dram Kameraman 6.7 4,167
2005 38 Komedi Kameraman 5.6 1,572

Ölümcül Çözüm
2005 38 Komedi Kameraman 7.5 6,229
2004 37 Dram Kameraman 6.2 9,511
2004 37 Komedi Kameraman    

Tenten ve Ben
2003 36 Belgesel Kameraman 7.7 544
2000 33 Komedi Kameraman 6.5 50
1999 32 Dram Kameraman 7.0 309

Sekizinci Gün
1996 29 Komedi Kameraman 7.6 7,333
1994 27 Biyografi Kameraman 6.9 5,153
1994 27 Biyografi Kameraman 5.9 470
1994 27 Macera Kameraman 6.6 339
1993 26 Dram Kameraman 6.3 210

Kahraman Toto
1991 24 Dram Kameraman 7.7 4,320
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,816) Dunkirk (3,947) Stronger (2,754) It (2,186) Mother! (1,479) American Made (1,428) Kingsman: The Golden Circle (1,343) Loving Vincent (1,334) Flatliners (643) The Foreigner (641)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,433) Shameless (6,112) Mr. Robot (4,922) Game of Thrones (3,205) Peaky Blinders (2,139) Manhunt: Unabomber (2,073) Lucifer (1,683) Designated Survivor (1,547) Supernatural (1,385) The Big Bang Theory (1,099)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017