Giriş Kayıt
Alberto Verso

Alberto Verso (65)


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Alberto Verso, 31 Ağustos 1941 Messina, Sicily, İtalya doğumlu kostüm tasarımcısı, kostümcü. Ripley'in Cinayetleri (2002) yapımıyla biliniyor.16 Mayıs 2007 tarihinde (65 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 31 Ağustos 1941
Ölüm Tarihi: 16 Mayıs 2007
Doğum Yeri: Messina, Sicily, İtalya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 264

Ripley'in Cinayetleri
2002 61 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.7 15,054

Ateşkes
1997 56 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 1,337
1992 51 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.6 120
1990 49 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 71
1988 Macera Kostüm Tasarımcısı    
1985 44 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.2 352
1981 40 Dram Kostüm Bölümü 6.7 538
1981 40 Dram Kostüm Bölümü 6.8 344
1979 38 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.0 247
1977 36 Biyografi Kostüm Bölümü 6.8 247

Masum
1976 35 Dram Kostüm Bölümü 7.5 2,282
1975 34 Dram Kostüm Bölümü 7.2 235

Gece Bekçisi
1974 33 Dram Kostüm Bölümü 6.8 8,594

Waterloo savasi
1970 29 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.3 6,225
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017