Giriş Kayıt
Ray A. Versluys

Ray A. Versluys (2)


Sanat Bölümü

Ray A. Versluys, 23 Temmuz 2015 doğumlu sanat bölümü.

Doğum Tarihi: 23 Temmuz 2015
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yarasalar
1999 Gerilim Sanat Bölümü 3.6 8,376
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 1,525

Cadı Kazanı
1996 Dram Sanat Bölümü 6.8 31,043

Salak İle Avanak
1994 Komedi Sanat Bölümü 7.3 309,144

Cesaretin Bedeli
1992 Dram Sanat Bölümü 7.2 7,184
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,719) Dunkirk (4,570) Stronger (3,909) It (2,569) American Made (1,916) Loving Vincent (1,814) Mother! (1,811) Kingsman: The Golden Circle (1,723) Flatliners (1,191) The Foreigner (812)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,136) Mr. Robot (6,794) Shameless (6,758) Game of Thrones (3,875) Peaky Blinders (2,696) Manhunt: Unabomber (2,595) Lucifer (1,970) Designated Survivor (1,843) Supernatural (1,574) The Big Bang Theory (1,551)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017