Giriş Kayıt
Ray A. Versluys

Ray A. Versluys (1)


Sanat Bölümü

Ray A. Versluys, 23 Temmuz 2015 doğumlu sanat bölümü.

Doğum Tarihi: 23 Temmuz 2015
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yarasalar
1999 Gerilim Sanat Bölümü 3.6 8,376
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 1,525

Cadı Kazanı
1996 Dram Sanat Bölümü 6.8 29,803

Salak İle Avanak
1994 Komedi Sanat Bölümü 7.3 299,314

Cesaretin Bedeli
1992 Dram Sanat Bölümü 7.2 7,184
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017