Giriş Kayıt
Peter Versey

Peter Versey


Kameraman

Peter Versey, kameraman. The Dirty Dozen: Next Mission (1985), (1986) İskoçyalı (1986), (1979) 007 James Bond: Ay Harekatı (1979), (1981) Krallar Savaşıyor (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Kameraman 7.5 556

Dost Kazığı
2008 Biyografi Kameraman 6.5 63,561

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Kameraman 7.5 401,328

Çılgın Kardeşler
2005 Aksiyon Kameraman 5.9 104,323
2004 Biyografi Kameraman 6.6 9,915
2003 Biyografi Kameraman 6.3 9,006

Toplantı
2002 Korku Kameraman 5.7 6,859
2002 Dram Kameraman 8.3 12,558
2001 Aksiyon Kameraman 5.8 169,217
1999 Biyografi Kameraman    

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Kameraman 5.1 61,707
1998 Aksiyon Kameraman    

12. Gece
1996 Komedi Kameraman 7.3 4,863

Görevimiz Tehlike
1996 Aksiyon Kameraman 7.1 325,842
1992 Komedi Kameraman 7.7 37,365
1991 Komedi Kameraman 7.2 1,295

İskoçyalı
1986 Macera Kameraman 7.2 105,615

Efsane
1985 Fantastik Kameraman 6.5 50,286
1985 Aksiyon Kameraman 5.0 1,798

Altının Laneti
1983 Dram Kameraman 6.0 2,090

Krallar Savaşıyor
1981 Macera Kameraman 7.4 49,947

007 James Bond: Ay Harekatı
1979 Aksiyon Kameraman 6.3 75,583
1978 Aksiyon Kameraman 7.3 137,082
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,719) Dunkirk (4,570) Stronger (3,909) It (2,569) American Made (1,916) Loving Vincent (1,814) Mother! (1,811) Kingsman: The Golden Circle (1,723) Flatliners (1,191) The Foreigner (812)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,136) Mr. Robot (6,794) Shameless (6,758) Game of Thrones (3,875) Peaky Blinders (2,696) Manhunt: Unabomber (2,595) Lucifer (1,970) Designated Survivor (1,843) Supernatural (1,574) The Big Bang Theory (1,551)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017