Giriş Kayıt
Peter Versey

Peter Versey


Kameraman

Peter Versey, kameraman. (1986) İskoçyalı (1986), (1979) 007 James Bond: Ay Harekatı (1979), (1981) Krallar Savaşıyor (1981), (1985) Efsane (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Kameraman 7.5 556

Dost Kazığı
2008 Komedi Kameraman 6.5 62,658

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Kameraman 7.5 385,296

Çılgın Kardeşler
2005 Aksiyon Kameraman 5.9 102,267
2004 Biyografi Kameraman 6.6 9,792
2003 Biyografi Kameraman 6.3 9,006

Toplantı
2002 Korku Kameraman 5.7 6,859
2002 Dram Kameraman 8.3 12,326
2001 Aksiyon Kameraman 5.7 164,513
1999 Biyografi Kameraman    

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Kameraman 5.1 60,563
1998 Aksiyon Kameraman    

12. Gece
1996 Komedi Kameraman 7.3 4,863

Görevimiz Tehlike
1996 Aksiyon Kameraman 7.1 316,875
1992 Komedi Kameraman 7.7 36,045
1991 Komedi Kameraman 7.2 1,295

İskoçyalı
1986 Macera Kameraman 7.2 102,989

Efsane
1985 Fantastik Kameraman 6.5 48,595
1985 Aksiyon Kameraman    

Altının Laneti
1983 Dram Kameraman 6.0 2,090

Krallar Savaşıyor
1981 Macera Kameraman 7.4 48,627

007 James Bond: Ay Harekatı
1979 Aksiyon Kameraman 6.3 73,201
1978 Aksiyon Kameraman 7.3 133,116
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017