Giriş Kayıt
Peter Versey

Peter Versey


Kameraman

Peter Versey, kameraman. (1986) İskoçyalı (1986), (1979) 007 James Bond: Ay Harekatı (1979), (1981) Krallar Savaşıyor (1981), (1985) Efsane (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Kameraman 7.5 556

Dost Kazığı
2008 Komedi Kameraman 6.5 63,100

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Kameraman 7.5 392,605

Çılgın Kardeşler
2005 Aksiyon Kameraman 5.9 103,266
2004 Biyografi Kameraman 6.6 9,915
2003 Biyografi Kameraman 6.3 9,006

Toplantı
2002 Korku Kameraman 5.7 6,859
2002 Dram Kameraman 8.3 12,442
2001 Aksiyon Kameraman 5.8 166,641
1999 Biyografi Kameraman    

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Kameraman 5.1 61,054
1998 Aksiyon Kameraman    

12. Gece
1996 Komedi Kameraman 7.3 4,863

Görevimiz Tehlike
1996 Aksiyon Kameraman 7.1 321,187
1992 Komedi Kameraman 7.7 36,045
1991 Komedi Kameraman 7.2 1,295

İskoçyalı
1986 Macera Kameraman 7.2 104,240

Efsane
1985 Fantastik Kameraman 6.5 49,383
1985 Aksiyon Kameraman    

Altının Laneti
1983 Dram Kameraman 6.0 2,090

Krallar Savaşıyor
1981 Macera Kameraman 7.4 49,334

007 James Bond: Ay Harekatı
1979 Aksiyon Kameraman 6.3 74,405
1978 Aksiyon Kameraman 7.3 135,018
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017