Giriş Kayıt
André Versein

André Versein


Editör, Yönetmen Asistanı

André Versein, editör, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1943 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 57
1942 Dram Editör    
1937 Dram Editör 7.5 325
1934 Dram Editör 6.0 5
1933 Komedi Editör 6.3 7
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,884) Den of Thieves (3,306) Hostiles (3,032) Maze Runner: The Death Cure (2,869) 12 Strong (2,811) Winchester (2,201) Submergence (1,685) Peter Rabbit (1,596) The Commuter (1,375) Wildling (987)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,405) Supernatural (4,266) The Flash (3,731) The Terror (3,620) Legion (3,272) The Big Bang Theory (2,558) Gotham (2,169) The Crossing (2,103) The Expanse (2,007) Arrow (1,923)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018