Giriş Kayıt
August Verschueren

August Verschueren


Editör, Editör

August Verschueren, editör, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Editör 6.4 3,862
1992 Dram Editör 7.7 3,654
1991 Dram Editorial Department 6.3 266
1977 Romantik Editör 6.0 201
1975 Dram Editör 5.8 240
1973 Dram Editör 6.2 59
1972 Dram Editör 5.6 57
1971 Korku Editör 6.7 3,118
Film Altyazıları
Gold (5,799) Get Out (3,023) Logan (2,555) Rings (2,305) The Age of Shadows (1,917) La La Land (1,770) Split (1,612) Sand Castle (1,486) Zashchitniki (1,418) The Great Wall (1,264)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,594) Fargo (3,674) The Last Kingdom (2,345) The Expanse (2,055) Doctor Who (1,977) Into the Badlands (1,823) Game of Thrones (1,614) Vikings (1,601) Better Call Saul (1,544) Supernatural (1,464)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017