Giriş Kayıt
Denis Verrette

Denis Verrette


Denis Verrette,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Çeşitli 5.9 2,054
2014 Dram Çeşitli 5.9 421

Yolda
2012 Macera Çeşitli 6.1 35,499
2011 Dram Çeşitli 5.6 68,183

Benim Hikayem
2010 Dram Çeşitli 7.3 21,258
2009 Komedi Çeşitli 6.9 4,931

Kuzey Macerası
2009 Komedi Çeşitli 5.3 293

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon Çeşitli 5.3 41,429

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Çeşitli 7.5 283,967

Terkediş
2002 Dram Çeşitli 4.9 8,078
2001 Gerilim Çeşitli 8.3 229

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Çeşitli 6.7 129,461

İşte Babam
1998 Romantik Çeşitli 7.1 1,508
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017