Giriş Kayıt
Denis Verrette

Denis Verrette


Denis Verrette,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Çeşitli 5.9 2,054
2014 Dram Çeşitli 5.9 421

Yolda
2012 Macera Çeşitli 6.1 35,718
2011 Dram Çeşitli 5.6 68,579

Benim Hikayem
2010 Dram Çeşitli 7.3 21,258
2009 Komedi Çeşitli 6.9 4,931

Kuzey Macerası
2009 Komedi Çeşitli 5.3 293

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon Çeşitli 5.3 41,700

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Çeşitli 7.5 286,055

Terkediş
2002 Dram Çeşitli 4.9 8,232
2001 Gerilim Çeşitli 8.2 254

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Çeşitli 6.7 130,564

İşte Babam
1998 Romantik Çeşitli 7.1 1,508
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017