Giriş Kayıt
Dean Vernon

Dean Vernon (43)


Sesler

Dean Vernon, 17 Mayıs 1926 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu sesler. Maymunlar Cehenneminden Kaçış (1971), Tom Sawyer (1973), (1971) Komiser Kolombo (1971), (1981) Hill Street Blues (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mayıs 1926
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Dean S. Vernon
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Aksiyon Sesler    
1982 Dram Sesler 7.9 2,568
1981 Dram Sesler 8.2 5,196
1980 Biyografi Sesler    
1974 Dram Sesler    
1973 Macera Sesler 6.5 1,511

Maymunlar Cehenneminden Kaçış
1971 Aksiyon Sesler 6.3 24,800

Komiser Kolombo
1971 Suç Sesler 8.2 20,395
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,138) Rogue One (4,896) Split (3,505) Assassin's Creed (2,529) Brimstone (2,176) Paterson (1,822) Hidden Figures (1,683) The Institute (1,555) The Great Wall (1,222) Passengers (1,097)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,895) Legion (7,009) Arrow (3,773) Legends of Tomorrow (2,173) Into the Badlands (2,089) The Blacklist (1,694) Vikings (1,627) Black Sails (1,568) Game of Thrones (1,471) 24: Legacy (1,462)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017