Giriş Kayıt
Dean Vernon

Dean Vernon (43)


Sesler

Dean Vernon, 17 Mayıs 1926 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu sesler. Maymunlar Cehenneminden Kaçış (1971), Tom Sawyer (1973), Lou Grant (1977), (1971) Komiser Kolombo (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mayıs 1926
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Dean S. Vernon
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Aksiyon Sesler    
1982 Dram Sesler 7.9 2,801
1981 Dram Sesler 8.2 5,795
1980 Biyografi Sesler    
1977 Dram Sesler 7.3 1,214
1974 Dram Sesler    
1973 Macera Sesler 6.5 1,511

Maymunlar Cehenneminden Kaçış
1971 Aksiyon Sesler 6.3 27,534

Komiser Kolombo
1971 Suç Sesler 8.2 22,070
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,673) Den of Thieves (2,436) Hostiles (2,420) 12 Strong (2,356) Maze Runner: The Death Cure (2,048) Winchester (1,476) Peter Rabbit (1,346) Submergence (1,337) The Commuter (993) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,504) The Flash (3,219) Supernatural (3,103) The Terror (2,878) Legion (2,800) The Crossing (1,791) The Expanse (1,721) The Big Bang Theory (1,179) Vikings (1,121) Arrow (1,057)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018