Giriş Kayıt
Kaili Vernoff

Kaili Vernoff


Oyuncu

Kaili Vernoff, oyuncu. Ratter (2015), Akrebin Laneti (2001), (2017) Thoroughbreds (2017), (1998) No Looking Back (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.3 3,758
2016 Komedi Oyuncu 6.6 55,767
2016 Dram Oyuncu 7.4 6,809
2015 Dram Oyuncu 4.6 3,395
2011 Dram Oyuncu 7.7 15,238

Akrebin Laneti
2001 Komedi Oyuncu 6.8 32,295

Tatlı ve Alçak
1999 Komedi Oyuncu 7.3 27,947
1998 Komedi Oyuncu 5.9 1,735
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,004) Hostiles (2,636) Den of Thieves (2,597) Maze Runner: The Death Cure (2,125) 12 Strong (1,938) Wildling (1,751) The Commuter (1,002) Peter Rabbit (949) Submergence (749) A Quiet Place (730)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,247) The Terror (3,297) The Flash (2,639) Legion (2,590) The Crossing (2,151) Vikings (1,326) Supernatural (1,294) The Expanse (1,159) The Big Bang Theory (1,084) Fear the Walking Dead (1,001)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018