Giriş Kayıt
Kaili Vernoff

Kaili Vernoff


Oyuncu

Kaili Vernoff, oyuncu. Ratter (2015), Akrebin Laneti (2001), (2017) Thoroughbreds (2017), (1998) No Looking Back (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.9 10,665
2016 Komedi Oyuncu 6.6 56,854
2016 Dram Oyuncu 7.4 7,046
2015 Dram Oyuncu 4.6 3,395
2011 Dram Oyuncu 7.7 15,238

Akrebin Laneti
2001 Komedi Oyuncu 6.8 32,295

Tatlı ve Alçak
1999 Komedi Oyuncu 7.3 27,947
1998 Komedi Oyuncu 5.9 1,735
Dizi Altyazıları
Westworld (7,916) The 100 (3,615) The Expanse (3,119) La casa de papel (2,363) The Crossing (1,837) Colony (1,810) 12 Monkeys (1,519) Genius (1,320) Luke Cage (1,300) Vikings (1,189)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018