Giriş Kayıt
Sanjay Verma

Sanjay Verma


Editör

Sanjay Verma, editör. Koi... Mil Gaya (2003), Tere Naam (2003), Karan Arjun (1995), Kaho Naa... Pyaar Hai (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sanjay Varma
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Editör 8.4 6,862
2011 Aksiyon Editör 4.6 48
2010 Dram Editör 4.1 1,299
2010 Dram Editör 3.5 33
2010 Komedi Editör 4.5 33
2009 Aksiyon Editör 3.4 295
2008 Suç Editör 3.2 56
2008 Komedi Editör 6.3 4,763
2006 Komedi Editör 4.5 32
2006 Korku Editör 4.9 32
2006 Komedi Editör 4.0 604
2006 Aksiyon Editör 5.7 27
2004 Editör 5.1 24
2004 Dram Editör 3.4 257
2004 Aksiyon Editör 4.8 1,009
2003 Aksiyon Editör 7.2 10,722
2003 Dram Editör 7.1 12,797
2003 Komedi Editör 5.1 668
2003 Aksiyon Editör 4.1 311
2003 Suç Editör 4.4 110
2002 Romantik Editör 4.6 544
2002 Komedi Editör 4.4 483
2001 Müzikal Editör 7.5 4,145
2001 Romantik Editör 5.1 826
2000 Editör 3.7 137
2000 Dram Editör 5.2 3,060
2000 Aksiyon Editör 6.9 8,530
1997 Aksiyon Editör 6.2 6,202
1995 Aksiyon Editör 6.9 8,913
1993 Aksiyon Editör 5.2 2,136
1990 Dram Editör 6.0 429
1988 Dram Editör 6.7 695
Film Altyazıları
Gold (3,998) Get Out (2,399) Logan (1,918) La La Land (1,233) The Age of Shadows (1,217) Split (1,216) Rings (1,163) Zashchitniki (1,082) The Great Wall (952) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,029) The Blacklist (3,344) Into the Badlands (2,796) Fargo (2,607) The Last Kingdom (2,513) Doctor Who (2,114) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,528) Vikings (1,527) Supernatural (1,245)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017