Giriş Kayıt
Rajeev Verma

Rajeev Verma


Oyuncu

Rajeev Verma, oyuncu. Maine Pyar Kiya (1989), Andaaz (2003), Chalte Chalte (2003), Kya Kehna (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rajive Verma | Rajiv Verma | Rajive Vverma
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.6 19
2011 Dram Oyuncu 6.2 3,760
2011 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,111
2008 Dram Oyuncu 3.8 238
2006 Suç Oyuncu 4.4 69
2004 Müzikal Oyuncu 4.7 286
2004 Romantik Oyuncu 4.4 141
2004 Romantik Oyuncu 6.7 26
2003 Dram Oyuncu 7.1 12,797
2003 Dram Oyuncu 6.6 11,624
2003 Dram Oyuncu 5.5 1,689
2001 Oyuncu 4.1 471
2000 Dram Oyuncu 5.2 3,060
2000 Aile Oyuncu 5.9 1,436
2000 Aksiyon Oyuncu 3.8 2,898

We Stand United
1999 Müzikal Oyuncu 6.2 4,101
1999 Komedi Oyuncu 7.6 11,129
1999 Komedi Oyuncu 5.6 3,229
1999 Komedi Oyuncu 4.4 179
1999 Aksiyon Oyuncu 6.1 935
1998 Aksiyon Oyuncu 5.1 254
1996 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,155
1996 Oyuncu 3.6 73
1996 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,435
1996 Dram Oyuncu 3.3 207
1995 Suç Oyuncu 5.3 59
1995 Müzikal Oyuncu 4.2 137
1992 Aile Oyuncu 4.4 315
1992 Aksiyon Oyuncu 4.1 231
1989 Aile Oyuncu 7.5 6,710
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017