Giriş Kayıt
Milo Ventimiglia

Milo Ventimiglia (40)


Oyuncu, Yapımcı

Milo Anthony Ventimiglia, 08 Temmuz 1977 Anaheim, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Kahramanlar (2006), This Is Us (2016), Mahşer Günü (2011), Av Zamanı (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Milo Anthony Ventimiglia
Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1977
Doğum Yeri: Anaheim, California, ABD
Takma İsmi: Mi
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.78 m
9.5 (15 Oy)
  • Currently 189.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (32)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.0 194
2017 40 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 1,272
2017 40 Komedi Oyuncu 5.1 10,123
2016 39 Dram Oyuncu 6.7 379
2016 Komedi Oyuncu 7.9 19,401
2016 Komedi Oyuncu 8.8 57,783
2016 39 Belgesel Oyuncu 7.2 13
2016 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.8 89
2015 38 Aksiyon Oyuncu 5.6 43,361

Walter'ın Fantastik Dünyası
2015 38 Komedi Oyuncu 5.3 1,466
2015 Dram Oyuncu 7.3 9,533

Monako Prensesi Grace
2014 37 Biyografi Oyuncu 5.7 15,148
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 175,967
2014 37 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.6 1,261
2013 Suç Oyuncu 7.6 6,421

Av Zamanı
2013 36 Aksiyon Oyuncu 5.4 31,718

Büyükler 2
2013 36 Komedi Oyuncu 5.4 121,699
2013 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.5 3,126

Kırılmanın Eşiğinde
2013 36 Korku Oyuncu 4.4 583
2012 35 Dram Oyuncu 5.6 4,031
2012 35 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
5.4 2,404

Babasının Oğlu
2012 35 Komedi Oyuncu 5.6 78,543

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 8,400

Mahşer Günü
2011 34 Dram Oyuncu 5.8 32,501
2011 Aksiyon Oyuncu 6.6 96
2011 34 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 4,023
2011 Animasyon Oyuncu 6.6 634
2010 33 Gerilim Oyuncu 4.8 1,275

Zırhlı Kuvvetler
2009 32 Aksiyon Oyuncu 5.7 26,438

Oyuncu
2009 32 Aksiyon Oyuncu 5.8 121,030

Kadavra
2008 31 Suç Oyuncu 6.0 28,524
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107
2006 29 Dram Oyuncu 7.2 179,634
2006 Komedi Oyuncu 6.7 12

Ölüm Oyunu
2006 29 Korku Oyuncu 5.1 27,524

Kahramanlar
2006 Dram Oyuncu 7.6 213,417
2005 28 Komedi Oyuncu 5.9 7,394

Lanet
2005 28 Komedi Oyuncu 5.0 27,908
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,508
2003 26 Komedi Oyuncu 5.1 1,067
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,082
2002 Dram Oyuncu 7.5 2,421
2000 Komedi Oyuncu 7.3 4,746

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Oyuncu 8.1 80,926

İşte Böyle Bir Kız
1999 22 Komedi Oyuncu 5.8 74,404
1999 22 Dram Oyuncu 5.2 1,442
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018