Giriş Kayıt
Jacky Venon

Jacky Venon


Dublör, Oyuncu

Jacky Venon, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jackie Venon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mağlup Edilmeyen
1983 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,676
1978 Dram Dublör 7.2 816

5 Deli Harbe Gidiyor
1974 Macera Oyuncu 5.4 420
1974 Macera Dublör 5.1 192
1974 Macera Dublör 5.1 402

Çapkınlar Kralı
1974 Komedi Dublör 6.4 792
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018