Giriş Kayıt
Johnny Venocur

Johnny Venocur


Oyuncu, Casting

Johnny Venokur, oyuncu, casting. Yavaş Yavaş Öleceksin (1984), Kaynak (2002), (1995) Öldüren Büyü (1995), (1986) Evil Laugh (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Johnny Venokur
Diğer Bir İsmi: Johnny V | Johnny V. | Johnny Venokur
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Oyuncu
   
2012 Korku Oyuncu    
2008 Korku Oyuncu 5.4 116
2005 Oyuncu    

Kaynak
2002 Gerilim Oyuncu 4.1 613

Amerikan Vampirleri
1997 Komedi Oyuncu 2.4 437
1996 Gerilim Oyuncu 4.2 465

Öldüren Büyü
1995 Korku Oyuncu 6.0 11,544
1994 Aksiyon Oyuncu 3.6 33
1986 Komedi Oyuncu
Yapımcı
Casting
Çeşitli
5.1 515

Yavaş Yavaş Öleceksin
1984 Aksiyon Oyuncu 6.4 2,340
Dizi Altyazıları
The Flash (10,896) Better Call Saul (6,317) Fargo (5,622) Arrow (4,617) Lucifer (4,512) The 100 (4,414) Gotham (3,736) 12 Monkeys (2,962) Supernatural (2,944) American Gods (2,922)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017