Giriş Kayıt
Costa Vassos

Costa Vassos


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Costa Vassos, yapım yöneticisi, yapımcı. Bones (2001), Acemi Dadı (2005), Higher Ground (2000), Silinmiş Mesajlar (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 3.5 184
2017 Dram Yapım Yöneticisi 5.3 351
2016 Gerilim Yapımcı    
2016 Komedi 0    
2016 Dram Yapımcı    
2015 Gerilim Yapımcı    
2015 Gerilim Yapımcı 5.2 176
2015 Dram 0 5.3 1,010
2014 Gerilim Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.1 210
2014 Bilim-Kurgu Yapımcı    
2012 Aksiyon 0 4.7 486
2012 Gerilim 0 4.4 202
2011 Dram Yapımcı 6.5 22

Tuzak
2010 Macera Çeşitli 5.3 13,140
2010 Dram 0 5.4 515
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.8 362
2010 Komedi 0    

Dehşet Adası
2009 Korku 0    
2009 Dram 0 4.9 421

Silinmiş Mesajlar
2009 Gizem 0 5.0 1,691
2008 Dram 0 4.2 361
2008 Komedi 0 8.1 793

Kaderin Cilvesi
2007 Dram Yapım Yöneticisi    

Saklı Gölün Sırrı
2006 Suç Yapım Yöneticisi    

Öldüren Miras
2006 Suç Yapım Yöneticisi    
2006 Gerilim Yapım Yöneticisi    

Kariyer Savaşı
2006 Dram Yapım Yöneticisi    
2006 Dram 0 5.9 10

Acemi Dadı
2005 Komedi 0 5.7 3,257
2004 Aksiyon 0    
2004 Komedi 0 5.7 20,731
2004 Bilim-Kurgu 0    

Son Görüş
2004 Fantastik 0    
2001 Suç 0 4.1 5,647

Kediler Ve Köpekler
2001 Komedi 0 5.1 48,711

Ölümcül Bedel
2001 Korku 0 4.7 21,241
2000 Dram 0 8.5 1,152
1997 Gizem 0 8.1 2,878
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017