Giriş Kayıt
Salvatore Vassallo

Salvatore Vassallo


Oyuncu

Salvatore Vassallo, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Sal Vassallo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Oyuncu 5.3 496
2006 Belgesel Oyuncu 7.1 57,040
2006 Dram Çeşitli 6.5 1,696
2003 Komedi Oyuncu 2.4 42,546

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Oyuncu 6.2 169,318
2001 Komedi Oyuncu    

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Oyuncu 6.6 188,296
1995 Dram Oyuncu 4.6 52,348
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017