Giriş Kayıt
Salvatore Vassallo

Salvatore Vassallo


Oyuncu

Salvatore Vassallo, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Sal Vassallo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Oyuncu 5.3 496
2006 Belgesel Oyuncu 7.1 57,040
2006 Dram Çeşitli 6.5 1,696
2003 Komedi Oyuncu 2.4 42,370

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Oyuncu 6.2 168,039
2001 Komedi Oyuncu    

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Oyuncu 6.6 186,965
1995 Dram Oyuncu 4.6 51,922
Dizi Altyazıları
The Flash (6,784) Black Sails (4,810) Into the Badlands (4,203) Iron Fist (2,991) Vikings (2,239) Legion (2,220) Billions (1,998) Game of Thrones (1,771) Arrow (1,732) The 100 (1,654)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017