Giriş Kayıt
Salvatore Vassallo

Salvatore Vassallo


Oyuncu

Salvatore Vassallo, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Sal Vassallo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Oyuncu 5.3 496
2006 Belgesel Oyuncu 7.1 57,040
2006 Dram Çeşitli 6.5 1,696
2003 Komedi Oyuncu 2.4 43,567

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Oyuncu 6.2 176,779
2001 Komedi Oyuncu    

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Oyuncu 6.6 196,298
1995 Dram Oyuncu 4.7 55,192
Dizi Altyazıları
Westworld (9,260) The 100 (2,715) La casa de papel (2,129) 12 Monkeys (2,081) The Expanse (1,947) The Crossing (1,693) Into the Badlands (1,684) Vikings (1,103) Legion (1,091) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018