Giriş Kayıt
Stine Varvin

Stine Varvin (45)


Oyuncu

Stine Hoel Varvin, 07 Aralık 1971 doğumlu oyuncu. Kjell universell (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stine Hoel Varvin
Doğum Tarihi: 07 Aralık 1971
Diğer Bir İsmi: Stine H. Varvin | Stine Hoel Varvin
Burcu: Yay
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 39 Macera Oyuncu 4.5 64

Varg Veum - Uyuyan Güzel
2008 37 Suç Oyuncu    
2006 35 Romantik Oyuncu 6.3 72
2005 34 Dram Oyuncu 5.4 399
2004 33 Gerilim Oyuncu 5.6 221
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017