Giriş Kayıt
John Vargas

John Vargas (58)


Oyuncu

John Maldonado, 24 Nisan 1958 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. General Hospital (1963) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Maldonado
Doğum Tarihi: 24 Nisan 1958
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: John Maldonado
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Telefon Kulübesi
2002 44 Gerilim Çeşitli 7.1 216,275

Zırtapoz
2001 43 Komedi Oyuncu 6.6 209,497
2000 Dram Oyuncu 7.3 4,826
1999 41 Suç Oyuncu 6.2 5,624

Kirli Yarış
1998 40 Komedi Oyuncu 6.7 24,260
1997 39 Dram Oyuncu 5.0 110

Gridlock'd
1997 39 Komedi Çeşitli 7.0 11,847
1996 38 Komedi Çeşitli 3.8 4,374
1995 37 Dram Çeşitli 5.3 5,359
1995 37 Suç Çeşitli 6.8 15,891
1992 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,325

Av Peşinde
1991 Suç Oyuncu 6.6 1,732
1986 28 Dram Oyuncu    

Vahşi Kediler
1986 28 Komedi Oyuncu 5.9 9,868
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,790
1984 26 Biyografi Oyuncu    
1984 26 Dram Oyuncu 6.6 802
1983 25 Komedi Oyuncu 5.1 2,290

Uzay Yolu II: Han'ın Gazabı
1982 24 Aksiyon Oyuncu 7.7 94,991

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,607
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,460
Film Altyazıları
Rogue One (7,368) Resident Evil: The Final Chapter (6,042) Brimstone (3,508) Split (3,234) Assassin's Creed (3,202) Paterson (1,820) The Great Wall (1,767) The Institute (1,546) Passengers (1,302) Hidden Figures (1,253)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,949) Legion (6,769) Arrow (3,607) Into the Badlands (3,506) Black Sails (2,583) Legends of Tomorrow (2,145) Vikings (2,037) 24: Legacy (1,891) Game of Thrones (1,756) Iron Fist (1,755)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017