Giriş Kayıt
Jacob Vargas

Jacob Vargas (46)


Oyuncu, Yapımcı

Jacob Vargas, 18 Ağustos 1971 Michoacan, Meksika doğumlu oyuncu, yapımcı. Trafik (2000), Bir Dalavere Öyküsü (2005), Mi vida loca (1993), Gelecek Cuma (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1971
Doğum Yeri: Michoacan, Meksika
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.71 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 46 Aksiyon Oyuncu 6.2 134
2017 Dram Oyuncu    

Ortaokul: Hayatımın En Kötü Yılları
2016 45 Komedi Oyuncu 6.1 4,622
2016 Aksiyon Oyuncu 7.6 75,029

Gammaz Yürek
2016 45 Gerilim Oyuncu 3.8 157
2016 Aksiyon Oyuncu 7.3 16,180
2016 45 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.1 273
2015 44 Biyografi Oyuncu 6.9 28,085
2014 Suç Oyuncu 7.5 8,417
2014 43 Dram Oyuncu 5.8 22,394
2014 43 Biyografi Oyuncu 6.4 2,587
2014 43 Aksiyon Oyuncu 4.1 1,111
2013 42 Suç Oyuncu 6.2 89
2013 42 Suç Oyuncu 6.3 378
2012 Dram Oyuncu 8.0 882
2012 41 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 69

Şeytan
2010 39 Dram Oyuncu 6.3 112,512

Ölüm Yarışı
2008 37 Aksiyon Oyuncu 6.4 176,719
2008 37 Dram Oyuncu 5.9 5,733
2008 37 Aksiyon Oyuncu    

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 205,697

Bobby Z
2007 36 Aksiyon Oyuncu 5.9 12,157

Tepenin Gözleri 2
2007 36 Korku Oyuncu 5.1 53,149

Tamamlamadık mı Hâlâ?
2007 36 Komedi Oyuncu 4.0 16,588
2007 Dram Oyuncu 7.7 21,976
2006 35 Dram Oyuncu 7.0 38,916
2006 35 Suç Oyuncu 4.7 339

Kavanoz Kafa
2005 34 Dram Oyuncu 7.0 152,582

Bir Dalavere Öyküsü
2005 34 Komedi Oyuncu 5.5 5,184

Anka'nın Uyanışı
2004 33 Aksiyon Oyuncu 6.1 47,513
2004 33 Komedi Oyuncu 7.2 22

Sonsuz Aşk
2002 31 Dram Oyuncu 6.1 33,006
2001 30 Komedi Oyuncu 4.7 36,003
2001 Aksiyon Oyuncu 6.2 298

Trafik
2000 29 Suç Oyuncu 7.6 177,822

Gelecek Cuma
2000 29 Komedi Oyuncu 6.1 30,289

Ihtiras tomurcuklari
1998 27 Dram Oyuncu 6.1 3,691

Tatlı Yalanlar
1997 26 Komedi Oyuncu 6.2 36,107
1997 26 Komedi Oyuncu 5.3 189
1997 26 Biyografi Oyuncu 6.7 20,642

Tut Şu Bücürü
1995 24 Komedi Oyuncu 6.9 66,488

Denizde İsyan
1995 24 Aksiyon Oyuncu 7.3 86,763
1995 24 Dram Oyuncu 7.3 3,224
1994 23 Macera Oyuncu 5.5 133
1993 22 Komedi Oyuncu 5.7 5,533
1993 22 Macera Oyuncu 6.2 5,430
1993 22 Suç Oyuncu 6.6 1,528
1992 21 Biyografi Oyuncu 7.2 6,300
1992 21 Dram Oyuncu 6.8 2,776

Casus Aile
1988 17 Dram Oyuncu 6.0 3,904
1987 16 Suç Oyuncu 6.2 7,342
1987 16 Aile Oyuncu 5.5 9,143
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017