Giriş Kayıt
Von Varga

Von Varga


Sesler

Von Varga, sesler. Doktor House (2004), About a Boy (2014), Pure Genius (2016), Boston Public (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 7.8 1,452
2016 Dram Sesler 7.1 4,091
2015 Suç Sesler 7.4 7,270
2015 Suç Sesler 5.4 9,134
2015 Komedi Sesler 6.9 2,697
2014 Komedi Sesler 7.5 7,454

Şirinler 2
2013 Animasyon Sesler 5.4 32,387
2012 Komedi Sesler 5.7 3,419

Bahse Var Mısın?
2012 Komedi Sesler 4.8 9,962
2009 Komedi Sesler 8.6 158,500
2007 Suç Sesler 6.0 1,253
2005 Komedi Sesler 7.6 195,420
2005 Komedi Sesler 8.2 4,331

Ada
2005 Aksiyon Sesler 6.9 281,876

İskelet Anahtar
2005 Korku Sesler 6.5 96,402

Kar Sazanı
2005 Komedi Sesler    

Doktor House
2004 Dram Sesler 8.8 355,407
2004 Dram Sesler    

Korkusuz
2003 Aksiyon Sesler 5.3 191,481
2003 Komedi Sesler 6.0 5,529
2002 Dram Sesler 7.5 2,421

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Sesler 6.4 48,063

İçimdeki Çocuk
2000 Komedi Sesler 6.1 36,780
2000 Komedi Sesler 7.3 4,746

60 Saniye
2000 Aksiyon Sesler 6.5 237,836
1999 Komedi Sesler 5.8 4,398
1999 Dram Sesler 7.0 4,935

Asker
1998 Aksiyon Sesler 6.0 47,431
1996 Suç Sesler 7.3 2,923
1996 Dram Sesler 6.1 59
1995 Aksiyon Sesler 4.0 2,463
1994 Aksiyon Sesler    
1992 Aksiyon Sesler 6.1 3,662

Av Peşinde
1991 Suç Sesler 6.6 1,831
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018