Giriş Kayıt
Simon Valdimir Varela

Simon Valdimir Varela


Sanat Bölümü, Animasyon, Yapım Tasarımcısı

Simon Valdimir Varela, sanat bölümü, animasyon, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Yapım Tasarımcısı 5.7 182

Hayat Kitabı
2014 Animasyon Yapım Tasarımcısı 7.3 56,003

Crood’lar
2013 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 168,444
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 315

Ölü Gelin
2005 Animasyon Sanat Bölümü 7.4 212,635

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Sanat Bölümü 8.1 811,217
2002 Macera Sanat Bölümü 5.0 81,201

Dünya'dan sonra
2000 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 54,961

Muhteşem Bartok
1999 Animasyon Sanat Bölümü 6.1 1,166

Sihirli Kılıç: Camelot'u Arayış
1998 Animasyon Sanat Bölümü 6.2 11,883

Masallar Prensi
1994 Animasyon Animasyon 6.0 18,017

Asteriks Amerika'yı Fethediyor
1994 Animasyon Animasyon 5.9 4,954
1993 Animasyon Animasyon 6.5 3,890
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018