Giriş Kayıt
Simon Valdimir Varela

Simon Valdimir Varela


Sanat Bölümü, Animasyon, Yapım Tasarımcısı

Simon Valdimir Varela, sanat bölümü, animasyon, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Yapım Tasarımcısı 6.0 125

Hayat Kitabı
2014 Animasyon Yapım Tasarımcısı 7.3 53,108

Crood’lar
2013 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 164,478
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 315

Ölü Gelin
2005 Animasyon Sanat Bölümü 7.4 207,707

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Sanat Bölümü 8.1 780,050
2002 Macera Sanat Bölümü 5.0 78,680

Dünya'dan sonra
2000 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 54,310

Muhteşem Bartok
1999 Animasyon Sanat Bölümü 6.1 1,166

Sihirli Kılıç: Camelot'u Arayış
1998 Animasyon Sanat Bölümü 6.2 11,883

Masallar Prensi
1994 Animasyon Animasyon 6.0 17,524

Asteriks Amerika'yı Fethediyor
1994 Animasyon Animasyon 5.9 4,954
1993 Animasyon Animasyon 6.5 3,890
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,719) Dunkirk (4,570) Stronger (3,909) It (2,569) American Made (1,916) Loving Vincent (1,814) Mother! (1,811) Kingsman: The Golden Circle (1,723) Flatliners (1,191) The Foreigner (812)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,136) Mr. Robot (6,794) Shameless (6,758) Game of Thrones (3,875) Peaky Blinders (2,696) Manhunt: Unabomber (2,595) Lucifer (1,970) Designated Survivor (1,843) Supernatural (1,574) The Big Bang Theory (1,551)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017