Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Simon Valdimir Varela

Simon Valdimir Varela


Sanat Bölümü, Animasyon, Yapım Tasarımcısı

Simon Valdimir Varela, sanat bölümü, animasyon, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Yapım Tasarımcısı    

Hayat Kitabı
2014 Animasyon Yapım Tasarımcısı 7.3 48,438

Crood’lar
2013 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 156,093
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 315

Ölü Gelin
2005 Animasyon Sanat Bölümü 7.4 196,493

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Sanat Bölümü 8.1 725,869
2002 Macera Sanat Bölümü 4.9 73,727

Dünya'dan sonra
2000 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 53,025

Muhteşem Bartok
1999 Animasyon Sanat Bölümü 6.1 1,166

Sihirli Kılıç: Camelot'u Arayış
1998 Animasyon Sanat Bölümü 6.2 11,347

Masallar Prensi
1994 Animasyon Animasyon 5.9 16,561

Asteriks Amerika'yı Fethediyor
1994 Animasyon Animasyon 5.9 4,954
1993 Animasyon Animasyon 6.5 3,890
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017