Giriş Kayıt
Vanity

Vanity (57)


Oyuncu

Denise Katrina Matthews, 04 Ocak 1959 Niagara Falls, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. The Last Dragon (1985), Kızgın (1988), 52 Pick-Up (1986), Ölmek İçin Geç Değil (1986) gibi yapımlarla biliniyor.15 Şubat 2016 tarihinde (57 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Denise Katrina Matthews
Doğum Tarihi: 04 Ocak 1959
Ölüm Tarihi: 15 Şubat 2016
Doğum Yeri: Niagara Falls, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Vanity 6 | Denise Matthews-Smith | D.D. Winters
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 34 Gerilim Oyuncu 4.0 194

Kızgın
1988 29 Aksiyon Oyuncu 5.2 7,680
1986 27 Suç Oyuncu 6.4 3,452

Ölmek İçin Geç Değil
1986 27 Aksiyon Oyuncu 5.0 736
1985 26 Aksiyon Oyuncu 6.9 9,844

Dehşet Treni
1980 21 Korku Oyuncu 5.9 6,686
1980 21 Dram Oyuncu 4.3 224
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,290
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,903) Rogue One (5,217) Split (3,801) Assassin's Creed (2,788) Brimstone (2,285) Hidden Figures (2,145) Paterson (2,123) The Institute (1,577) The Great Wall (1,306) Passengers (1,198)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,098) Legion (7,428) Arrow (4,254) Legends of Tomorrow (2,282) Into the Badlands (2,124) The Expanse (1,900) The Blacklist (1,817) Vikings (1,803) Black Sails (1,658) 24: Legacy (1,623)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017