Giriş Kayıt
Theo Vandernoot

Theo Vandernoot


Görsel Efekt

Theodore H. Vandernoot, görsel efekt.

Gerçek İsmi: Theodore H. Vandernoot
Diğer Bir İsmi: Theo VanDermoot | Theodore Vandernoot
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Angry Birds Film
2016 Animasyon Görsel Efekt 6.3 63,707

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 829,765

Köfte Yağmuru 2
2013 Animasyon Görsel Efekt 6.4 74,508

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 290,435

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 352,265
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 614,096

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 284,575

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 137,132

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.0 173,001
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 429,666

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 150,534

Hayalet Sürücü
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 199,308

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 253,510

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 320,279

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Görsel Efekt 5.2 31,489

Ben Casus
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 44,085

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 603,342

Görünmeyen Tehlike
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 110,052

Astronotun Karısı
1999 Dram Görsel Efekt 5.3 48,683

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 197,524

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 309,449

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 64,066

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Görsel Efekt 5.5 78,205
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,632) Hostiles (2,998) Maze Runner: The Death Cure (2,591) Wildling (2,454) 12 Strong (1,569) Red Sparrow (1,480) The Commuter (1,061) A Quiet Place (565) Peter Rabbit (550) The Post (522)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,498) The Terror (4,529) Legion (1,952) The Flash (1,683) Supernatural (1,549) The Big Bang Theory (1,543) Vikings (1,483) Lucifer (1,479) Fear the Walking Dead (1,368) The Crossing (1,320)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018