Giriş Kayıt
Theo Vandernoot

Theo Vandernoot


Görsel Efekt

Theodore H. Vandernoot, görsel efekt.

Gerçek İsmi: Theodore H. Vandernoot
Diğer Bir İsmi: Theo VanDermoot | Theodore Vandernoot
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Angry Birds Film
2016 Animasyon Görsel Efekt 6.3 64,896

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 850,898

Köfte Yağmuru 2
2013 Animasyon Görsel Efekt 6.4 75,309

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 292,204

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 354,032
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 625,713

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 286,146

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 138,074

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.0 174,457
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 432,888

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 151,132

Hayalet Sürücü
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 200,766

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 254,574

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 322,473

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Görsel Efekt 5.2 31,489

Ben Casus
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 44,085

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 608,465

Görünmeyen Tehlike
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 110,787

Astronotun Karısı
1999 Dram Görsel Efekt 5.3 49,160

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 199,487

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 311,706

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 64,519

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Görsel Efekt 5.5 78,476
Dizi Altyazıları
Westworld (13,385) La casa de papel (2,628) 12 Monkeys (2,451) Into the Badlands (2,060) Legion (1,831) The Expanse (1,545) Fear the Walking Dead (1,287) Colony (1,088) Vikings (1,078) Goliath (896)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018