Giriş Kayıt
Theo Vandernoot

Theo Vandernoot


Görsel Efekt

Theodore H. Vandernoot, görsel efekt.

Gerçek İsmi: Theodore H. Vandernoot
Diğer Bir İsmi: Theo VanDermoot | Theodore Vandernoot
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Angry Birds Film
2016 Animasyon Görsel Efekt 6.3 53,648

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 737,312

Köfte Yağmuru 2
2013 Animasyon Görsel Efekt 6.5 68,571

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 276,421

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 336,219
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 564,432

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 272,312

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 129,550

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.0 161,217
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 406,981

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 145,834

Hayalet Sürücü
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 189,199

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 245,817

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 301,445

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Görsel Efekt 5.2 30,018

Ben Casus
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 42,691

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 569,007

Görünmeyen Tehlike
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 105,366

Astronotun Karısı
1999 Dram Görsel Efekt 5.3 46,727

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 179,641

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 294,534
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 60,636

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Görsel Efekt 5.5 72,701
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017