Giriş Kayıt
Theo Vandernoot

Theo Vandernoot


Görsel Efekt

Theodore H. Vandernoot, görsel efekt.

Gerçek İsmi: Theodore H. Vandernoot
Diğer Bir İsmi: Theo VanDermoot | Theodore Vandernoot
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Angry Birds Film
2016 Animasyon Görsel Efekt 6.3 61,747

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 811,651

Köfte Yağmuru 2
2013 Animasyon Görsel Efekt 6.4 73,178

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 287,050

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 349,319
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 601,295

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 281,522

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 135,473

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.0 170,484
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 425,154

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 149,511

Hayalet Sürücü
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 197,048

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 251,880

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 316,147

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Görsel Efekt 5.2 31,489

Ben Casus
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 44,085

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 595,835

Görünmeyen Tehlike
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 108,968

Astronotun Karısı
1999 Dram Görsel Efekt 5.3 48,299

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 194,611

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 306,018

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 63,303

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Görsel Efekt 5.5 77,636
Dizi Altyazıları
Vikings (17,168) Black Mirror (5,614) The Flash (4,795) Shameless (4,306) Supernatural (3,001) The Big Bang Theory (2,840) The Blacklist (1,556) Star Trek: Discovery (1,469) Knightfall (1,213) Black Lightning (1,203)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018