Giriş Kayıt
Theo Vandernoot

Theo Vandernoot


Görsel Efekt

Theodore H. Vandernoot, görsel efekt.

Gerçek İsmi: Theodore H. Vandernoot
Diğer Bir İsmi: Theo VanDermoot | Theodore Vandernoot
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Angry Birds Film
2016 Animasyon Görsel Efekt 6.3 57,567

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 773,581

Köfte Yağmuru 2
2013 Animasyon Görsel Efekt 6.5 70,433

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 280,440

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 342,522
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 577,461

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 275,804

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 131,837

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.0 164,860
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 413,940

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 147,292

Hayalet Sürücü
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 192,285

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 248,209

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 306,861

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Görsel Efekt 5.2 30,018

Ben Casus
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 43,459

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 581,220

Görünmeyen Tehlike
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 106,794

Astronotun Karısı
1999 Dram Görsel Efekt 5.3 47,376

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 187,772

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 299,034
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 61,731

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Görsel Efekt 5.5 73,509
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017