Giriş Kayıt
Gareth Vanderhope

Gareth Vanderhope


Sesler

Gareth Vanderhope, sesler. (1998) Karanlık Şehir (1998), (1995) Babe (1995), (1996) Shine (1996), (2002) Sessiz Amerikalı (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gareth Van Der Hope
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sessiz Amerikalı
2002 Dram Sesler 7.1 24,145

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Sesler 7.6 235,810
2001 Komedi Sesler    
2000 Komedi Sesler 7.2 12,645

Babe Şehirde
1998 Macera Sesler 5.8 26,556

Karanlık Şehir
1998 Dram Sesler 7.7 165,794

Romeo ve Juliet
1996 Dram Sesler 6.8 179,071
1996 Biyografi Sesler 7.7 45,143
1996 Komedi Sesler
Çeşitli
6.6 474

Tehlikenin İçinde
1995 Aksiyon Sesler 6.7 32,019
1995 Macera Sesler 6.8 99,969
1995 Aksiyon Sesler    
1995 Dram Sesler 6.6 221
1995 Macera Sesler 4.7 4,757
1994 Komedi Sesler 6.2 341

Lorenzo'nun Yağı
1992 Dram Sesler 7.2 16,585
1992 Korku Sesler 5.6 1,469
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017