Giriş Kayıt
Gareth Vanderhope

Gareth Vanderhope


Sesler

Gareth Vanderhope, sesler. (1998) Karanlık Şehir (1998), (1995) Babe (1995), (1996) Shine (1996), (2002) Sessiz Amerikalı (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gareth Van Der Hope
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sessiz Amerikalı
2002 Dram Sesler 7.1 25,166

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Sesler 7.6 242,675
2001 Komedi Sesler    
2000 Komedi Sesler 7.2 12,645

Babe Şehirde
1998 Macera Sesler 5.8 26,556

Karanlık Şehir
1998 Dram Sesler 7.7 170,797

Romeo ve Juliet
1996 Dram Sesler 6.8 185,628
1996 Biyografi Sesler 7.7 46,626
1996 Komedi Sesler
Çeşitli
6.6 474

Tehlikenin İçinde
1995 Aksiyon Sesler 6.7 32,651
1995 Macera Sesler 6.8 103,279
1995 Aksiyon Sesler    
1995 Dram Sesler 6.6 221
1995 Macera Sesler 4.8 4,988
1994 Komedi Sesler 6.2 341

Lorenzo'nun Yağı
1992 Dram Sesler 7.2 16,585
1992 Korku Sesler 5.7 1,606
Film Altyazıları
Den of Thieves (4,087) Hostiles (3,435) Red Sparrow (3,214) Maze Runner: The Death Cure (2,966) Wildling (2,650) 12 Strong (2,049) The Commuter (1,257) Peter Rabbit (926) Submergence (725) A Quiet Place (721)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,932) The Terror (5,159) The Flash (2,792) Legion (2,684) The Crossing (2,243) Supernatural (1,766) The Big Bang Theory (1,704) Vikings (1,685) Lucifer (1,622) Fear the Walking Dead (1,503)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018