Giriş Kayıt
Al Vandecruys

Al Vandecruys


Oyuncu

Al Vandecruys, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Al Vandercruys
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şah Mat
2014 Biyografi Oyuncu 7.0 29,961

Ölüme Yakın Bir Tecrübe
2008 Dram Oyuncu    

Beni Orada Arama
2007 Biyografi Oyuncu 7.0 50,891
2006 Dram Oyuncu    

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Oyuncu 7.5 286,528

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Oyuncu 6.4 359,533
2003 Gerilim Oyuncu 5.8 95,037

Beş Parasız Kumarbaz
2003 Dram Oyuncu    

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 91,565
2001 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.6 2,234
2000 Dram Oyuncu 5.7 1,504
2000 Dram Oyuncu 6.4 587

Gri Baykuş
1999 Biyografi Oyuncu 6.0 2,811

ÖldürenTutku
1999 Dram Oyuncu 4.9 13,402
1999 Suç Oyuncu    
1998 Gerilim Oyuncu 5.3 190
1998 Macera Oyuncu 5.9 284
1997 Dram Oyuncu 6.2 223
1995 Dram Oyuncu    
1991 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,054
1989 Aksiyon Oyuncu 3.8 337
Dizi Altyazıları
Vikings (9,564) Supernatural (4,128) Mr. Robot (4,028) Game of Thrones (3,516) The Big Bang Theory (3,356) Shameless (3,170) Gotham (3,129) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,950) Arrow (2,944) The Flash (2,013)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017