Giriş Kayıt
Al Vandecruys

Al Vandecruys


Oyuncu

Al Vandecruys, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Al Vandercruys
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şah Mat
2014 Biyografi Oyuncu 7.0 25,746

Ölüme Yakın Bir Tecrübe
2008 Dram Oyuncu    

Beni Orada Arama
2007 Biyografi Oyuncu 7.0 49,468
2006 Dram Oyuncu    

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Oyuncu 7.5 274,639

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Oyuncu 6.4 344,902
2003 Gerilim Oyuncu 5.8 91,831

Beş Parasız Kumarbaz
2003 Dram Oyuncu    

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 88,708
2001 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.6 2,234
2000 Dram Oyuncu 5.7 1,504
2000 Dram Oyuncu 6.4 587

Gri Baykuş
1999 Biyografi Oyuncu 6.0 2,811

ÖldürenTutku
1999 Dram Oyuncu 4.9 13,402
1999 Suç Oyuncu    
1998 Gerilim Oyuncu 5.3 190
1998 Macera Oyuncu 5.9 284
1995 Dram Oyuncu    
1991 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,054
1989 Aksiyon Oyuncu 3.8 337
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,794) Supernatural (7,509) The Expanse (4,633) Vikings (4,173) The Big Bang Theory (3,735) Suits (3,338) Legion (3,315) The Blacklist (3,219) Arrow (3,045) Sherlock (2,711)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017