Giriş Kayıt
Louis Vanaria

Louis Vanaria


Oyuncu, Yapımcı

Louis Vanaria, oyuncu, yapımcı. Para Avcısı (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 4.3 103
2014 Komedi Oyuncu 8.7 40

Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8.2 955,886
2013 Aksiyon Oyuncu 3.9 474

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Oyuncu 8.4 146,340
2010 Komedi Oyuncu 7.5 57
2010 Suç Oyuncu 8.6 152,558

Dövüş
2009 Aksiyon Oyuncu 5.6 29,665
2008 Komedi Oyuncu 5.4 131
2003 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.4 512

Sakın Konuşma
2001 Suç Oyuncu 6.3 44,020
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,901

Günaha Davet
1993 Suç Oyuncu 7.8 110,666
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,651
Dizi Altyazıları
Westworld (11,990) La casa de papel (2,340) 12 Monkeys (1,975) Into the Badlands (1,695) Legion (1,650) The Expanse (1,465) Fear the Walking Dead (1,141) Colony (1,007) Vikings (985) Cloak & Dagger (849)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018