Giriş Kayıt
Louis Vanaria

Louis Vanaria


Oyuncu, Yapımcı

Louis Vanaria, oyuncu, yapımcı. Para Avcısı (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 8.7 40

Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8.2 839,743
2013 Aksiyon Oyuncu 3.9 474

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 133,959
2010 Komedi Oyuncu 7.5 57
2010 Suç Oyuncu 8.6 141,752

Dövüş
2009 Aksiyon Oyuncu 5.6 28,280
2008 Komedi Oyuncu 5.4 131
2003 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.4 512

Sakın Konuşma
2001 Suç Oyuncu 6.3 41,401
2001 Suç Oyuncu 7.4 18,655

Günaha Davet
1993 Suç Oyuncu 7.8 101,538
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,906
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,285) Allied (11,417) Moana (7,088) Lion (5,446) Arrival (3,753) Hacksaw Ridge (3,183) Nocturnal Animals (2,937) Shut In (2,229) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,849)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,873) The Expanse (7,418) Taboo (7,372) Legion (6,041) Arrow (5,797) The Big Bang Theory (5,576) Vikings (4,454) The Blacklist (3,161) Sherlock (2,783) Suits (2,604)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017