Giriş Kayıt
Louis Vanaria

Louis Vanaria


Oyuncu, Yapımcı

Louis Vanaria, oyuncu, yapımcı. Para Avcısı (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 8.7 40

Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8.2 851,737
2013 Aksiyon Oyuncu 3.9 474

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 135,094
2010 Komedi Oyuncu 7.5 57
2010 Suç Oyuncu 8.6 142,857

Dövüş
2009 Aksiyon Oyuncu 5.6 28,280
2008 Komedi Oyuncu 5.4 131
2003 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.4 512

Sakın Konuşma
2001 Suç Oyuncu 6.3 41,607
2001 Suç Oyuncu 7.4 18,778

Günaha Davet
1993 Suç Oyuncu 7.8 102,399
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,034
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017