Giriş Kayıt
Louis Vanaria

Louis Vanaria


Oyuncu, Yapımcı

Louis Vanaria, oyuncu, yapımcı. Para Avcısı (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 4.3 103
2014 Komedi Oyuncu 8.7 40

Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8.2 944,925
2013 Aksiyon Oyuncu 3.9 474

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 145,127
2010 Komedi Oyuncu 7.5 57
2010 Suç Oyuncu 8.6 151,646

Dövüş
2009 Aksiyon Oyuncu 5.6 29,324
2008 Komedi Oyuncu 5.4 131
2003 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.4 512

Sakın Konuşma
2001 Suç Oyuncu 6.3 43,690
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,798

Günaha Davet
1993 Suç Oyuncu 7.8 109,861
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,466
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,134) Den of Thieves (2,775) Maze Runner: The Death Cure (2,498) Hostiles (1,914) Winchester (1,715) A martfüi rém (1,552) Bleeding Steel (1,515) 12 Strong (1,356) The Commuter (1,248) Submergence (632)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,784) La casa de papel (7,298) The Big Bang Theory (3,421) Gotham (2,965) Supernatural (2,905) The Terror (2,674) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,628) Arrow (2,047) The Flash (1,363) Vikings (1,343)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018