Giriş Kayıt
Louis Vanaria

Louis Vanaria


Oyuncu, Yapımcı

Louis Vanaria, oyuncu, yapımcı. Para Avcısı (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 8.7 40

Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8.2 872,155
2013 Aksiyon Oyuncu 3.9 474

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 137,192
2010 Komedi Oyuncu 7.5 57
2010 Suç Oyuncu 8.6 144,788

Dövüş
2009 Aksiyon Oyuncu 5.6 28,648
2008 Komedi Oyuncu 5.4 131
2003 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.4 512

Sakın Konuşma
2001 Suç Oyuncu 6.3 42,039
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,001

Günaha Davet
1993 Suç Oyuncu 7.8 104,354
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,368
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017