Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Louis Vanaria

Louis Vanaria


Oyuncu, Yapımcı

Louis Vanaria, oyuncu, yapımcı. Para Avcısı (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 8.7 40

Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8.2 827,707
2013 Aksiyon Oyuncu 3.9 474

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 132,712
2010 Komedi Oyuncu 7.5 57
2010 Suç Oyuncu 8.6 140,497

Dövüş
2009 Aksiyon Oyuncu 5.6 28,152
2008 Komedi Oyuncu 5.4 131
2003 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.4 512

Sakın Konuşma
2001 Suç Oyuncu 6.3 41,189
2001 Suç Oyuncu 7.4 18,531

Günaha Davet
1993 Suç Oyuncu 7.8 100,862
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,755
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017