Giriş Kayıt
Louis Vanaria

Louis Vanaria


Oyuncu, Yapımcı

Louis Vanaria, oyuncu, yapımcı. Para Avcısı (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 4.4 102
2014 Komedi Oyuncu 8.7 40

Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8.2 884,945
2013 Aksiyon Oyuncu 3.9 474

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 138,582
2010 Komedi Oyuncu 7.5 57
2010 Suç Oyuncu 8.6 146,078

Dövüş
2009 Aksiyon Oyuncu 5.6 28,864
2008 Komedi Oyuncu 5.4 131
2003 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.4 512

Sakın Konuşma
2001 Suç Oyuncu 6.3 42,328
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,164

Günaha Davet
1993 Suç Oyuncu 7.8 105,398
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,566
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017