Giriş Kayıt
Louis Vanaria

Louis Vanaria


Oyuncu, Yapımcı

Louis Vanaria, oyuncu, yapımcı. Para Avcısı (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 4.3 103
2014 Komedi Oyuncu 8.7 40

Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8.2 919,946
2013 Aksiyon Oyuncu 3.9 474

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 142,644
2010 Komedi Oyuncu 7.5 57
2010 Suç Oyuncu 8.6 149,550

Dövüş
2009 Aksiyon Oyuncu 5.6 29,324
2008 Komedi Oyuncu 5.4 131
2003 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.4 512

Sakın Konuşma
2001 Suç Oyuncu 6.3 42,869
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,577

Günaha Davet
1993 Suç Oyuncu 7.8 107,966
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,143
Dizi Altyazıları
Vikings (13,281) Shameless (7,024) Black Mirror (5,925) The Flash (4,203) Star Trek: Discovery (2,327) The Big Bang Theory (1,559) Bron/Broen (1,149) Supergirl (1,132) Black Lightning (1,075) Stranger Things (1,059)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018