Giriş Kayıt
Bobby Van

Bobby Van (51)


Oyuncu, Müzisyen

Robert Jack Stein, 06 Aralık 1928 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. "Tattletales" (1974) yapımıyla biliniyor.31 Temmuz 1980 tarihinde (51 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Robert Jack Stein
Doğum Tarihi: 06 Aralık 1928
Ölüm Tarihi: 31 Temmuz 1980
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 Komedi Oyuncu    
1977 Aile Oyuncu 7.6 912
1976 48 Belgesel Oyuncu 7.3 1,621
1971 Komedi Oyuncu    
1962 Komedi Oyuncu 9.0 120
1961 33 Komedi Müzik 6.5 2,761
1953 25 Müzikal Oyuncu 6.4 436

Öp Beni Kate
1953 25 Komedi Oyuncu 7.2 4,525
1950 Komedi Oyuncu 7.6 380
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017