Giriş Kayıt
Alex Van

Alex Van


Oyuncu

Alex Van Lerberg, oyuncu. (2012) Kanunsuzlar (2012), (2010) Salgın (2010), (2011) İntikamın Bedeli (2011), (1995) American Gothic (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alex Van Lerberg
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.0 89

Hayatımın Yolculuğu
2015 Macera Oyuncu 6.3 19,622
2015 Dram Oyuncu 5.4 1,409
2014 Aile Oyuncu 5.8 185
2014 Dram Oyuncu 7.3 3,611
2013 Biyografi Oyuncu    

Kanunsuzlar
2012 Suç Oyuncu 7.3 203,218
2012 Dram Oyuncu 6.0 636
2012 Dram Oyuncu    

İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Oyuncu 6.2 41,277

Salgın
2010 Korku Oyuncu 6.5 99,817
2010 Dram Oyuncu 5.9 373

Zafer Bizimdir
2006 Dram Oyuncu 7.1 50,987
2005 Dram Oyuncu    
2004 Biyografi Oyuncu 7.7 120,661
2002 Dram Oyuncu 6.7 862
2001 Komedi Oyuncu 6.2 577
1998 Komedi Oyuncu 4.5 6,077
1996 Dram Oyuncu    
1995 Dram Oyuncu 8.2 3,504
1995 Dram Oyuncu 7.2 3,039
1994 Fantastik Oyuncu 6.3 506
1993 Dram Oyuncu 7.6 426
1993 Dram Oyuncu 5.4 6,834
1993 Aksiyon Oyuncu 4.0 38,949
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 202
1992 Dram Oyuncu 6.2 49
1991 Suç Oyuncu 6.6 126
1989 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.5 2,929
1988 Dram Oyuncu 7.5 2,628

Ertesi Gün
1983 Dram Oyuncu 7.1 11,599
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018