Giriş Kayıt
Alex Van

Alex Van


Oyuncu

Alex Van Lerberg, oyuncu. (2012) Kanunsuzlar (2012), (2010) Salgın (2010), (2011) İntikamın Bedeli (2011), (1995) American Gothic (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alex Van Lerberg
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayatımın Yolculuğu
2015 Macera Oyuncu 6.3 18,336
2015 Dram Oyuncu 5.4 1,409
2014 Aile Oyuncu 5.8 185
2014 Dram Oyuncu 7.3 3,520
2013 Biyografi Oyuncu    

Kanunsuzlar
2012 Suç Oyuncu 7.3 197,986
2012 Dram Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu    

İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Oyuncu 6.2 40,586

Salgın
2010 Korku Oyuncu 6.5 97,670
2010 Dram Oyuncu 5.9 373

Zafer Bizimdir
2006 Dram Oyuncu 7.1 49,835
2005 Dram Oyuncu    
2004 Biyografi Oyuncu 7.7 117,577
2002 Dram Oyuncu 6.7 862
2001 Komedi Oyuncu 6.2 577
1998 Komedi Oyuncu 4.5 5,815
1996 Dram Oyuncu    
1995 Dram Oyuncu 8.2 3,446
1995 Dram Oyuncu 7.2 3,039
1994 Fantastik Oyuncu    
1993 Dram Oyuncu 7.6 426
1993 Dram Oyuncu 5.4 6,834
1993 Aksiyon Oyuncu 4.0 37,654
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 202
1992 Dram Oyuncu 6.2 49
1991 Suç Oyuncu 6.6 126
1989 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.5 2,929
1988 Dram Oyuncu 7.5 2,505

Ertesi Gün
1983 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017