Giriş Kayıt
Bruno Van Zeebroeck

Bruno Van Zeebroeck


Özel Efekt

Bruno Van Zeebroeck, Özel efekt. Eski Dostlar (2003), İhtiras Rüzgarları (1994), Dick Ve Jane İşbaşında (2005), Özel Tim (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bruno Van Zee Broeck | Bruno VanZeebroeck | Bruno
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Özel Efekt 6.0 10

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Özel Efekt 7.2 100,393
2015 Suç Özel Efekt 7.8 353,634

Kuralsız
2015 Macera Özel Efekt 6.3 176,189

Hacker
2015 Aksiyon Özel Efekt 5.4 43,929

Son Kalan
2013 Aksiyon Özel Efekt 7.5 222,983

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Özel Efekt 6.7 183,275

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Özel Efekt 5.8 212,600
2012 Aksiyon Özel Efekt 5.8 9,384
2011 Aksiyon Özel Efekt 5.2 3,202

Bu Gece Beni Eve Al
2011 Komedi Özel Efekt 6.3 45,844

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.8 159,446

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Özel Efekt 7.1 253,093

Özel Tim 2
2010 Aksiyon Özel Efekt 8.1 67,649

Oyuncu
2009 Aksiyon Özel Efekt 5.8 118,073

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Özel Efekt 7.0 243,029

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Özel Efekt 6.0 341,560

Sokağın Kralları
2008 Aksiyon Özel Efekt 6.8 98,103

Özel Tim
2007 Aksiyon Özel Efekt 8.1 86,298

Krallık
2007 Aksiyon Özel Efekt 7.1 105,957

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Özel Efekt 7.1 105,812

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 Komedi Özel Efekt 6.1 116,556

Anka'nın Uyanışı
2004 Aksiyon Özel Efekt 6.1 47,169
2004 Aksiyon Özel Efekt 6.7 70,392

Eski Dostlar
2003 Komedi Özel Efekt 7.2 193,110

Adım Adım Cinayet
2002 Suç Özel Efekt 6.1 45,947

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.0 12,388

Evrim
2001 Komedi Özel Efekt 6.1 106,285

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Özel Efekt 7.2 94,436

Mafya
1998 Komedi Özel Efekt 5.5 13,091
1998 Biyografi Özel Efekt 7.0 29,769

İkili Takım
1997 Aksiyon Özel Efekt 4.7 26,547

Çatlak Profesör
1996 Komedi Özel Efekt 5.6 92,166

Striptiz
1996 Komedi Özel Efekt 4.3 36,665

Karga 2
1996 Aksiyon Özel Efekt 4.5 16,414

Çavuş Bilko
1996 Komedi Özel Efekt 5.7 18,536

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Özel Efekt 6.6 26,323

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Özel Efekt 4.1 10,269

Lanetliler Kasabası
1995 Korku Özel Efekt 5.6 23,373

İhtiras Rüzgarları
1994 Dram Özel Efekt 7.5 120,614
1994 Komedi Özel Efekt 5.6 3,092
1994 Aksiyon Özel Efekt    

Adi Dedektif
1994 Aksiyon Özel Efekt 5.8 3,985
1994 Komedi Özel Efekt 5.5 21,549
1994 Özel Efekt 4.1 136
1993 Suç Özel Efekt 5.2 793
1993 Aksiyon Özel Efekt 5.5 11,387
1993 Aksiyon Özel Efekt 5.1 935
1993 Aksiyon Özel Efekt 5.5 12,499
1993 Aksiyon Özel Efekt 5.7 4,136
1992 Komedi Özel Efekt 6.0 9,986

Yaratık 3
1992 Korku Özel Efekt 6.4 229,605

Uygunsuz Yollar
1991 Suç Özel Efekt 6.7 6,653

Sinif 1999
1990 Aksiyon Özel Efekt 5.8 5,029

Anaokulu Polisi
1990 Aksiyon Özel Efekt 6.1 114,544

Karanlık Melek
1990 Aksiyon Özel Efekt 6.0 7,664

Bar Fedaisi
1989 Aksiyon Özel Efekt 6.5 47,018

Zor Ölüm
1988 Aksiyon Özel Efekt 8.2 642,222

Kızgın
1988 Aksiyon Özel Efekt 5.2 7,680

Av
1987 Aksiyon Özel Efekt 7.8 311,070
1985 Aksiyon Özel Efekt 5.0 32,334

Kırmızı Pabuçlu Adam
1985 Komedi Özel Efekt 5.6 12,190

Dune: Çöl Gezegeni
1984 Aksiyon Özel Efekt 6.6 102,653

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 Aksiyon Özel Efekt 8.4 755,445

Jaws 3
1983 Korku Özel Efekt 3.6 30,752

A Takımı
1983 Aksiyon Özel Efekt 7.6 27,698

Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler
1982 Komedi Özel Efekt 7.2 76,963

Şey
1982 Korku Özel Efekt 8.2 284,823

Ölü Adamlar Ekose Giymez
1982 Komedi Özel Efekt 6.8 16,924

Sinir
1982 Suç Özel Efekt 6.4 4,452

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
1981 Suç Özel Efekt 6.6 17,958
1981 Bilim-Kurgu Özel Efekt 5.4 3,572
1980 Fantastik Özel Efekt 5.1 9,816

Poseidon'a Dönüş
1979 Aksiyon Özel Efekt 4.5 3,669
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017