Giriş Kayıt
Bruno Van Zeebroeck

Bruno Van Zeebroeck


Özel Efekt

Bruno Van Zeebroeck, Özel efekt. Eski Dostlar (2003), İhtiras Rüzgarları (1994), Dick Ve Jane İşbaşında (2005), Özel Tim (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bruno Van Zee Broeck | Bruno VanZeebroeck | Bruno
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Özel Efekt 6.0 10

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Özel Efekt 7.2 121,299

Nefret Sekizlisi
2015 Suç Özel Efekt 7.8 396,640

Kuralsız
2015 Macera Özel Efekt 6.2 188,562

Hacker
2015 Aksiyon Özel Efekt 5.4 46,623

Son Kalan
2013 Aksiyon Özel Efekt 7.5 235,353

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Özel Efekt 6.7 189,739

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Özel Efekt 5.8 219,359
2012 Aksiyon Özel Efekt 5.8 9,760
2011 Aksiyon Özel Efekt 5.2 3,202

Bu Gece Beni Eve Al
2011 Komedi Özel Efekt 6.3 47,131

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.8 165,963

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Özel Efekt 7.1 262,695

Özel Tim 2
2010 Aksiyon Özel Efekt 8.1 67,649

Oyuncu
2009 Aksiyon Özel Efekt 5.8 121,660

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Özel Efekt 7.0 252,320

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Özel Efekt 6.0 353,210

Sokağın Kralları
2008 Aksiyon Özel Efekt 6.8 100,510

Özel Tim
2007 Aksiyon Özel Efekt 8.1 89,539

Krallık
2007 Aksiyon Özel Efekt 7.1 109,508

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Özel Efekt 7.1 108,885

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 Komedi Özel Efekt 6.1 121,018

Anka'nın Uyanışı
2004 Aksiyon Özel Efekt 6.1 48,592
2004 Aksiyon Özel Efekt 6.7 72,046

Eski Dostlar
2003 Komedi Özel Efekt 7.1 198,351

Adım Adım Cinayet
2002 Suç Özel Efekt 6.1 47,749

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.0 12,779

Evrim
2001 Komedi Özel Efekt 6.1 109,712

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Özel Efekt 7.2 97,687

Mafya
1998 Komedi Özel Efekt 5.5 13,091
1998 Biyografi Özel Efekt 7.0 29,769

İkili Takım
1997 Aksiyon Özel Efekt 4.7 27,966

Çatlak Profesör
1996 Komedi Özel Efekt 5.6 97,259

Striptiz
1996 Komedi Özel Efekt 4.4 38,239

Karga 2
1996 Aksiyon Özel Efekt 4.6 17,231

Çavuş Bilko
1996 Komedi Özel Efekt 5.7 19,348

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Özel Efekt 6.7 27,624

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Özel Efekt 4.1 10,269

Lanetliler Kasabası
1995 Korku Özel Efekt 5.6 24,690

İhtiras Rüzgarları
1994 Dram Özel Efekt 7.5 126,763
1994 Komedi Özel Efekt 5.6 3,092

Çılgın Beyzbolcular 2
1994 Komedi Özel Efekt 5.5 22,351
1994 Aksiyon Özel Efekt    

Adi Dedektif
1994 Aksiyon Özel Efekt 5.8 3,985
1994 Özel Efekt 4.1 136
1993 Suç Özel Efekt 5.2 793
1993 Aksiyon Özel Efekt 5.5 11,387
1993 Aksiyon Özel Efekt 5.1 935
1993 Aksiyon Özel Efekt 5.5 13,157
1993 Aksiyon Özel Efekt 5.7 4,136
1992 Komedi Özel Efekt 6.0 9,986

Yaratık 3
1992 Aksiyon Özel Efekt 6.4 242,773

Uygunsuz Yollar
1991 Suç Özel Efekt 6.7 6,653

Sinif 1999
1990 Aksiyon Özel Efekt 5.8 5,351

Anaokulu Polisi
1990 Aksiyon Özel Efekt 6.1 119,809

Karanlık Melek
1990 Aksiyon Özel Efekt 6.1 8,617

Bar Fedaisi
1989 Aksiyon Özel Efekt 6.5 50,316

Zor Ölüm
1988 Aksiyon Özel Efekt 8.2 683,298

Kızgın
1988 Aksiyon Özel Efekt 5.2 8,393

Av
1987 Aksiyon Özel Efekt 7.8 326,280

Kızıl Prenses
1985 Aksiyon Özel Efekt 5.0 34,132

Kırmızı Pabuçlu Adam
1985 Komedi Özel Efekt 5.6 12,190

Dune: Çöl Gezegeni
1984 Aksiyon Özel Efekt 6.6 107,007

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 Aksiyon Özel Efekt 8.3 816,154

Jaws 3
1983 Korku Özel Efekt 3.6 32,804

A Takımı
1983 Aksiyon Özel Efekt 7.6 29,276

Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler
1982 Komedi Özel Efekt 7.2 80,750

Şey
1982 Korku Özel Efekt 8.1 310,585

Ölü Adamlar Ekose Giymez
1982 Komedi Özel Efekt 6.8 16,924

Sinir
1982 Suç Özel Efekt 6.4 4,452

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
1981 Suç Özel Efekt 6.6 18,958

Pat Kramer'ın Hikâyesi
1981 Komedi Özel Efekt 5.4 3,763
1980 Fantastik Özel Efekt 5.1 10,369

Poseidon'a Dönüş
1979 Aksiyon Özel Efekt 4.5 3,957
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018