Giriş Kayıt
Sterling Van Wagenen

Sterling Van Wagenen (69)


Yapımcı, Yönetmen

Sterling Gray Van Wagenen, 02 Temmuz 1947 Utah, ABD doğumlu yapımcı, yönetmen. Learning from Light: The Vision of I.M. Pei (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sterling Gray Van Wagenen
Doğum Tarihi: 02 Temmuz 1947
Doğum Yeri: Utah, ABD
Diğer Bir İsmi: Sterling VanWagenen | Sterling Vanwagenen
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 68 Belgesel Yapımcı 7.6 296
2009 62 Dram 6.9 89
2005 58 Dram Yönetmen 6.6 568
1992 45 Dram Yönetmen 6.9 337
1991 44 Dram Yapımcı 5.9 464
1989 42 Dram 7.1 1,377
1985 38 Dram Yapımcı 7.6 3,055
1981 Biyografi 7.8 115
Dizi Altyazıları
The Flash (9,381) Better Call Saul (7,067) Fargo (4,181) Lucifer (4,170) American Gods (3,814) Gotham (3,738) The 100 (3,292) Twin Peaks (3,224) 12 Monkeys (2,833) Supernatural (2,761)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017