Giriş Kayıt
Clay Van Sickle

Clay Van Sickle


Dublör, Özel Efekt, Oyuncu

Clay Van Sickle, dublör, Özel efekt, oyuncu. Top Shot (2010), (2015) Dope (2015), (2012) Vur ve Kaç (2012), (2013) Sparks (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli    
2017 Suç Çeşitli    
2017 Suç Çeşitli    
2017 Gerilim Çeşitli    
2016 Korku Çeşitli 5.3 742
2016 Kısa Metraj Çeşitli 8.6 108
2016 Aksiyon Çeşitli 4.8 1,710
2016 Suç Çeşitli 8.3 77
2016 Dram Çeşitli 3.2 1,221
2016 Gerilim Çeşitli 5.9 141
2016 Aksiyon Çeşitli 4.5 1,377
2016 Dram Özel Efekt
Çeşitli
   
2016 Aksiyon Çeşitli 3.6 165
2016 Aksiyon Çeşitli    
2015 Korku Özel Efekt 5.6 3,820
2015 Aksiyon Çeşitli 4.1 1,272
2015 Aksiyon Çeşitli 3.1 770
2015 Macera Çeşitli 6.0 2,375
2015 Aksiyon Çeşitli 3.4 499
2015 Dram Çeşitli 5.7 1,728
2015 Komedi Çeşitli 7.3 62,875
2015 Suç Çeşitli    
2014 Belgesel Çeşitli 7.5 2,201
2014 Aksiyon Çeşitli 5.3 144
2014 Aksiyon Çeşitli 5.6 1,261
2014 Aksiyon Çeşitli 2.9 687
2014 Aksiyon Çeşitli 4.3 346
2014 Korku Dublör 3.3 304
2014 Aksiyon Çeşitli    
2013 Aksiyon Çeşitli 6.6 394
2013 Aksiyon Çeşitli 5.0 304
2013 Dram Özel Efekt
Çeşitli
6.4 3,170
2013 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.0 10,651

Çatlak Film
2013 Komedi Çeşitli 4.3 81,686
2013 Komedi Çeşitli 4.3 690
2013 Dram Çeşitli 7.5 2,866
2013 Aksiyon Çeşitli 6.8 63
2013 Aksiyon Çeşitli 3.3 546
2013 Gerilim Çeşitli 3.3 293
2012 Komedi Dublör    

Vur ve Kaç
2012 Aksiyon Çeşitli 6.1 29,979
2012 Komedi Çeşitli 3.3 1,401
2012 Reality-TV Çeşitli 5.2 289
2011 Dram Özel Efekt
Çeşitli
7.5 76
2011 Aksiyon Çeşitli    
2011 Dram Çeşitli 5.9 272
2011 Kısa Metraj Dublör    
2011 Aksiyon Çeşitli 7.2 454
2011 Kısa Metraj Çeşitli 7.6 41
2010 Fantastik Dublör    
2010 Suç Çeşitli 3.5 315
2010 Reality-TV Çeşitli 7.5 1,225
2009 Aksiyon Çeşitli 3.6 337
2009 Aksiyon Çeşitli 5.0 78
2009 Komedi Çeşitli 6.3 9,553
2009 Aksiyon Çeşitli 3.8 5,762
2009 Biyografi Özel Efekt
Çeşitli
5.1 1,188
2009 Aksiyon Çeşitli 7.7 2,610

Ölümcül Sırlar
2009 Dram Dublör
Çeşitli
3.9 215

Bebek Bakıcısı Aranıyor
2008 Korku Dublör 5.5 6,063
2007 Aksiyon Dublör 3.3 100
2007 Komedi Dublör
Özel Efekt
6.3 21,590
2007 Aksiyon Çeşitli 3.7 1,481
2005 Aksiyon Özel Efekt 2.0 215
2005 Komedi Özel Efekt
Dublör
Çeşitli
4.2 700
1998 Komedi Oyuncu 6.8 4,696
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017