Giriş Kayıt
Frank Van Passel

Frank Van Passel (52)


Yapımcı, Yönetmen, Kameraman, Senarist

Frank Van Passel, 23 Haziran 1964 Belçika doğumlu yapımcı, yönetmen, kameraman, senarist. Manneken Pis (1995), Kara Delik (2008), SM-rechter (2009), Dirty Mind (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Haziran 1964
Doğum Yeri: Belçika
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı    

Yeni Ahit
2015 51 Komedi Yapımcı 7.2 18,704
2015 51 Yapımcı 7.1 1,841
2015 51 Komedi Yapımcı 6.3 305
2015 51 Dram Yapımcı 6.6 192
2013 49 Dram Yapımcı 6.9 381
2011 47 Fantastik Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.0 494
2010 46 Komedi Yapımcı 5.4 429
2010 46 Dram Yapımcı 6.1 1,052

Bay Hiçkimse
2009 45 Dram Yapımcı 7.9 165,506

Kraliçem Karo
2009 45 Dram Yapımcı 6.6 717
2009 45 Biyografi Yapımcı 6.7 918
2009 45 Aksiyon Yapımcı 6.7 681
2008 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.6 222

Kara Delik
2008 44 Dram Yapımcı 6.1 1,971
2007 43 Dram Yapımcı 6.9 376
2006 42 Dram Yapımcı 6.4 294
1995 31 Komedi Yönetmen 7.2 583
1990 26 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 1,644
1989 25 Komedi Casting 6.6 293
1987 23 Dram Kameraman 7.0 900
1985 21 Gerilim Kameraman 6.3 158
Film Altyazıları
Gold (2,688) Personal Shopper (1,888) Get Out (1,747) Silence (1,595) Logan (1,591) The Age of Shadows (1,053) Split (1,010) La La Land (985) The Fate of the Furious (955) Rings (910)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,429) The Flash (5,372) Into the Badlands (3,325) Gotham (2,522) Fargo (1,936) The Blacklist (1,884) Game of Thrones (1,617) Vikings (1,505) The Last Kingdom (1,470) Billions (1,325)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017