Giriş Kayıt
Mark Van Kool

Mark Van Kool


Sesler

Mark Van Kool, sesler. (2008) The Black Balloon (2008), (2016) Better Watch Out (2016), (2009) Mao'nun Son Dansçısı (2009), (2010) Beneath Hill 60 (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Koolie
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaratık: Covenant
2017 Korku Sesler 6.5 172,859
2016 Korku Sesler 6.6 7,218

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Sesler 6.1 169,344

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Sesler 7.2 119,006
2013 Aksiyon Sesler 6.7 368,052

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Sesler 7.3 398,231
2012 Dram Sesler 8.3 1,245
2010 Dram Sesler 7.1 5,896

Mao'nun Son Dansçısı
2009 Biyografi Sesler 7.4 6,157

Avustralya
2008 Macera Sesler 6.6 108,294
2008 Dram Sesler 7.3 7,831
2007 Suç Sesler    

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Sesler 6.3 30,698
2004 Dram Sesler 8.5 667
2004 Suç Sesler    

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sesler 6.7 389,871

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sesler 7.2 449,649

Unutulmaz Gece
2003 Biyografi Sesler 6.0 780
2000 Komedi Sesler 4.3 912

Babe Şehirde
1998 Macera Sesler 5.8 26,556
1996 Komedi Sesler 6.6 474
1996 Aksiyon Sesler 7.1 496
1994 Komedi Sesler    

Korkunun Tutsağı
1989 Gerilim Sesler 4.5 81
1986 Aksiyon Sesler 5.9 1,604
Film Altyazıları
Dunkirk (5,659) It (3,693) The Mountain Between Us (3,347) Mother! (1,798) Stronger (1,636) American Made (1,618) Kingsman: The Golden Circle (1,576) Loving Vincent (906) The Foreigner (805) Detroit (741)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,251) Vikings (5,962) Game of Thrones (3,472) Mr. Robot (2,777) Supernatural (1,969) Lucifer (1,698) Manhunt: Unabomber (1,616) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,495) Arrow (1,407)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017