Giriş Kayıt
Mark Van Kool

Mark Van Kool


Sesler

Mark Van Kool, sesler. (2016) Better Watch Out (2016), (2008) The Black Balloon (2008), (2010) Beneath Hill 60 (2010), (2009) Mao'nun Son Dansçısı (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Koolie
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaratık: Covenant
2017 Korku Sesler 6.4 198,792
2016 Korku Sesler 6.5 16,682

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Sesler 6.1 175,740

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Sesler 7.2 123,200
2013 Aksiyon Sesler 6.7 377,857

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Sesler 7.3 409,787
2012 Dram Sesler 8.3 1,245
2010 Dram Sesler 7.1 6,488

Mao'nun Son Dansçısı
2009 Biyografi Sesler 7.4 6,157

Avustralya
2008 Macera Sesler 6.6 110,328
2008 Dram Sesler 7.3 7,831
2007 Suç Sesler    

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Sesler 6.3 31,585
2004 Dram Sesler 8.5 667
2004 Suç Sesler    

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sesler 6.7 397,291

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sesler 7.2 458,001

Unutulmaz Gece
2003 Biyografi Sesler 6.0 780
2000 Komedi Sesler 4.3 912

Babe Şehirde
1998 Macera Sesler 5.8 26,556
1996 Komedi Sesler 6.6 474
1996 Aksiyon Sesler 7.1 496
1994 Komedi Sesler    

Korkunun Tutsağı
1989 Gerilim Sesler 4.5 81
1986 Aksiyon Sesler 5.9 1,604
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018