Giriş Kayıt
Mark Van Kool

Mark Van Kool


Sesler

Mark Van Kool, sesler. (2008) The Black Balloon (2008), (2009) Mao'nun Son Dansçısı (2009), (2010) Beneath Hill 60 (2010), (2016) Better Watch Out (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Koolie
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaratık: Covenant
2017 Korku Sesler 6.5 163,059
2016 Komedi Sesler 6.7 2,985

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Sesler 6.1 167,721

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Sesler 7.2 117,944
2013 Aksiyon Sesler 6.7 365,622

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Sesler 7.3 395,518
2012 Dram Sesler 8.3 1,245
2010 Dram Sesler 7.1 5,896

Mao'nun Son Dansçısı
2009 Biyografi Sesler 7.4 6,157

Avustralya
2008 Macera Sesler 6.6 107,752
2008 Dram Sesler 7.3 7,831
2007 Suç Sesler    
2007 Dram Sesler    

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Sesler 6.3 30,446
2004 Suç Sesler    

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sesler 6.7 387,915

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sesler 7.2 447,512

Unutulmaz Gece
2003 Biyografi Sesler 6.0 780
2001 Aksiyon Sesler    
2000 Komedi Sesler 4.3 912

Babe Şehirde
1998 Macera Sesler 5.8 26,556
1996 Komedi Sesler 6.6 474
1994 Komedi Sesler    

Korkunun Tutsağı
1989 Gerilim Sesler 4.5 81
1986 Aksiyon Sesler 5.9 1,604
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017