Giriş Kayıt
Bertrand Van Effenterre

Bertrand Van Effenterre (71)


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Bertrand Van Effenterre, 02 Mart 1946 Paris, Fransa doğumlu yönetmen asistanı, yapımcı, oyuncu, yapım yöneticisi. Tumultes (1990) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Mart 1946
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Bertrand Van Eiff
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 58 Dram Yapımcı 7.0 1,308
1989 43 Yapımcı 7.0 43
1987 41 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 414
1984 38 Belgesel Oyuncu 7.0 78
1983 37 Dram Yapımcı 7.2 64
1976 30 Dram Çeşitli 7.8 769
1976 30 Macera Yönetmen Asistanı 7.0 324
1974 28 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 527
1973 27 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 39
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,952) The Foreigner (7,214) Stronger (5,936) Flatliners (5,027) Dunkirk (3,942) Beyond Skyline (3,189) American Made (2,595) Kingsman: The Golden Circle (2,311) It (2,092) Loving Vincent (1,902)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017