Giriş Kayıt
Henk Van Eeghen

Henk Van Eeghen


Editör, Yapımcı, Editör

Henk Van Eeghen, editör, yapımcı, editör. The Leftovers (2014), Rectify (2013), Hitler: Kötülüğün Yükselişi (2003), Lizzie Borden Took an Ax (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Henk Van Eeghan | Hank van Eeghen | Henk van Eeghe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Editör 4.7 912
2016 Gerilim Editör 7.4 2,253
2015 Biyografi Editör 6.7 1,444

12 Maymun
2015 Macera Editör 7.6 27,036
2014 Dram Editör 8.2 51,778
2014 Suç Editör 9.0 215,101
2014 Suç Editör 5.8 3,837

Diriliş
2014 Dram Editör 7.4 14,044
2013 Dram Editör 8.4 19,221

Mavi Göl: Uyanış
2012 Macera Yapımcı 5.7 10,501
2012 Dram Editör    
2012 Dram Editör    
2011 Komedi Editorial Department 8.6 278,022
2011 Macera Editör 6.8 72,949
2010 Dram Editör    
2010 Dram Editör 8.3 59
2009 Biyografi Editör    
2008 Dram Editör 8.4 190,487
2008 Aksiyon Editör 7.4 3,001
2008 Dram Editör    
2006 Dram Editör    

Ölümcül Temas: Kuş Gribi
2006 Dram Editör    
2005 Biyografi Editör    
2004 Macera Editör 8.4 413,013
2004 Dram Editör    

Hitler: Kötülüğün Yükselişi
2003 Biyografi Editör 7.3 17,240
2001 Suç Editör    
1997 Dram Editör    
1997 Komedi Editör    
1993 Suç Editör 6.1 155

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Editör 6.2 25,055
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017