Giriş Kayıt
Henk Van Eeghen

Henk Van Eeghen


Editör, Yapımcı, Editör

Henk Van Eeghen, editör, yapımcı, editör. The Leftovers (2014), Rectify (2013), Hitler: Kötülüğün Yükselişi (2003), Lizzie Borden Took an Ax (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Henk Van Eeghan | Hank van Eeghen | Henk van Eeghe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Editör 4.7 2,075
2016 Gerilim Editör 7.5 3,995
2015 Biyografi Editör 6.7 1,444

12 Maymun
2015 Macera Editör 7.6 29,771
2014 Dram Editör 8.2 59,262
2014 Suç Editör 9.0 241,303
2014 Suç Editör 5.8 3,837

Diriliş
2014 Dram Editör 7.4 14,227
2013 Dram Editör 8.4 20,439

Mavi Göl: Uyanış
2012 Macera Yapımcı 5.7 10,501
2012 Dram Editör    
2012 Dram Editör    
2011 Komedi Editorial Department 8.6 299,747
2011 Macera Editör 6.8 74,736
2010 Dram Editör    
2010 Dram Editör 8.3 59
2009 Biyografi Editör    
2008 Dram Editör 8.4 198,007
2008 Aksiyon Editör 7.4 3,001
2008 Dram Editör    
2006 Dram Editör    

Ölümcül Temas: Kuş Gribi
2006 Dram Editör    
2005 Biyografi Editör    
2004 Macera Editör 8.4 430,980
2004 Dram Editör    

Hitler: Kötülüğün Yükselişi
2003 Biyografi Editör 7.3 17,240

Doğu Ekspresinde Cinayet
2001 Suç Editör 5.1 802
1997 Dram Editör    
1997 Animasyon Editör 6.0 1,871
1993 Suç Editör 6.1 155

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Editör 6.2 26,072
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018