Giriş Kayıt
Ruud Van Dijk

Ruud Van Dijk


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Ruud Van Dijk, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni. Still Smokin (1983) yapımıyla biliniyor.06 Şubat 2004 tarihinde (34 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 06 Şubat 2004
Diğer Bir İsmi: meneer Ruud van Dijk
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Suç Yapım Tasarımcısı 5.3 445
2003 Aile Yapım Tasarımcısı 5.0 1,302

Görüşme
2003 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 1,395
2001 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 1,484
2001 Gerilim Sanat Yönetmeni 6.4 239
1998 Suç Yapım Tasarımcısı 5.1 109
1994 Dram Sanat Yönetmeni 6.9 42
1994 Romantik Yapım Tasarımcısı 6.3 552
1983 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 6,168
Dizi Altyazıları
Westworld (15,428) Supernatural (4,637) La casa de papel (4,112) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,372) Gotham (3,352) Arrow (2,512) The 100 (2,049) 13 Reasons Why (2,045) Lucifer (1,836) The Flash (1,791)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018