Giriş Kayıt
Tania Van der Sanden

Tania Van der Sanden


Oyuncu

Tania Van der Sanden, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.3 305
2011 Dram Oyuncu 6.5 210
2007 Dram Oyuncu 7.5 16,257

With Friends Like These
2007 Komedi Oyuncu 7.2 1,189
1985 Savaş Oyuncu 5.7 406
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,981) Live by Night (6,761) Hidden Figures (5,598) Rogue One (5,022) Split (4,684) Paterson (3,938) Assassin's Creed (3,911) Patriots Day (3,756) Allied (3,434) Passengers (1,562)
Dizi Altyazıları
Legion (9,198) Arrow (5,474) The 100 (3,514) The Flash (3,354) The Expanse (3,094) Colony (2,479) Designated Survivor (2,458) The Last Kingdom (1,937) Vikings (1,919) The Originals (1,882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017