Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Christophe Valette

Christophe Valette


Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Christophe Valette, yapımcı, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Macera Yapımcı 5.6 9
2013 Macera Yapımcı 5.5 189

Kraliçenin Vedası
2012 Tarihi Yapımcı 6.3 6,167

Mamut
2010 Komedi Yapımcı 6.1 2,964
2001 Komedi Yapımcı 7.0 1,241
2000 Dram Yapımcı    
2000 Dram Yapım Yöneticisi    
1992 Aksiyon Yapımcı 4.7 290

Süper Jandarma ve Melekleri
1982 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 4,858
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017