Giriş Kayıt
Christophe Valette

Christophe Valette


Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Christophe Valette, yapımcı, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Macera Yapımcı 5.5 189
2012 Kısa Metraj Yapımcı 7.8 5

Kraliçenin Vedası
2012 Tarihi Yapımcı 6.3 7,012

Mamut
2010 Komedi Yapımcı 6.1 2,964
2001 Komedi Yapımcı 7.0 1,241
2000 Dram Yapımcı    
2000 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 3,756
1992 Aksiyon Yapımcı 4.7 290

Süper Jandarma ve Melekleri
1982 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 4,858
Film Altyazıları
Rampage (13,559) Ready Player One (8,168) Blockers (2,066) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,545) The Cured (760) Future World (723) Den 12. mann (651) Black Panther (563) Red Sparrow (393)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,871) The 100 (3,033) The Expanse (2,380) La casa de papel (2,306) 12 Monkeys (2,171) The Crossing (2,046) Into the Badlands (1,735) Vikings (1,199) Colony (1,190) Legion (1,166)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018