Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
David Valentin

David Valentin


Görsel Efekt

David Valentin, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: David W. Valentin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 171,742

Deh
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 158,365

Kahraman
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 152,576

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 61,620

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 557,460

Yeşil Yol
1999 Suç Görsel Efekt 8.5 823,315
1998 Komedi Görsel Efekt 5.2 25,630

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 55,527

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 289,426

E.T.
1982 Aile Görsel Efekt 7.9 292,139
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017