Giriş Kayıt
David Valentin

David Valentin


Görsel Efekt

David Valentin, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: David W. Valentin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 172,512

Deh
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 158,908

Kahraman
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 153,314

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 61,922

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 561,575

Yeşil Yol
1999 Suç Görsel Efekt 8.5 831,817
1998 Komedi Görsel Efekt 5.2 25,642

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 55,819

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 291,578

E.T.
1982 Aile Görsel Efekt 7.9 293,977
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,856) Allied (13,142) Moana (8,438) Lion (6,284) Assassin's Creed (5,147) Arrival (4,512) Hacksaw Ridge (3,732) Nocturnal Animals (3,440) Shut In (2,478) Underworld: Blood Wars (2,468)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,598) Taboo (10,575) The Expanse (8,099) Legion (6,488) Arrow (6,239) The Big Bang Theory (6,229) Vikings (5,391) The Blacklist (3,647) Suits (3,624) Sherlock (3,458)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017