Giriş Kayıt
David Valentin

David Valentin


Görsel Efekt

David Valentin, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: David W. Valentin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 181,799

Deh
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 165,288

Kahraman
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 160,836

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 65,655

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 617,320

Yeşil Yol
1999 Suç Görsel Efekt 8.5 932,315
1998 Komedi Görsel Efekt 5.3 27,833

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 59,545

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 317,571

E.T.
1982 Aile Görsel Efekt 7.9 318,267
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018