Giriş Kayıt
David Valentin

David Valentin


Görsel Efekt

David Valentin, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: David W. Valentin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 173,965

Deh
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 159,908

Kahraman
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 154,624

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 62,468

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 569,145

Yeşil Yol
1999 Suç Görsel Efekt 8.5 847,089
1998 Komedi Görsel Efekt 5.2 25,642

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 56,220

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 295,909

E.T.
1982 Aile Görsel Efekt 7.9 297,396
Film Altyazıları
Gold (7,853) Rings (3,980) Logan (3,341) Get Out (2,912) La La Land (2,250) The Age of Shadows (2,058) Split (2,025) Zashchitniki (1,823) The Great Wall (1,662) Office Christmas Party (1,525)
Dizi Altyazıları
Fargo (6,381) The Blacklist (4,806) The Expanse (3,568) The Last Kingdom (2,468) Better Call Saul (2,303) Doctor Who (1,972) Game of Thrones (1,913) Vikings (1,894) Supernatural (1,783) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,773)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017