Giriş Kayıt
David Valentin

David Valentin


Görsel Efekt

David Valentin, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: David W. Valentin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 176,508

Deh
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 161,759

Kahraman
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 156,659

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 63,368

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 581,096

Yeşil Yol
1999 Suç Görsel Efekt 8.5 871,348
1998 Komedi Görsel Efekt 5.3 26,251

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 57,120

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 302,853

E.T.
1982 Aile Görsel Efekt 7.9 303,562
Film Altyazıları
Baywatch (15,716) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,299) Dangal (2,541) 6 Days (2,514) Dunkirk (2,347) Lady Macbeth (2,342) Security (1,917) King Arthur: Legend of the Sword (1,418) Wakefield (1,362) Alien: Covenant (1,093)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (129,155) The Defenders (5,699) Rick and Morty (4,245) The Strain (2,920) Suits (2,100) The Sinner (1,651) Mr. Mercedes (1,477) Fargo (1,271) Breaking Bad (1,107) Preacher (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017