Giriş Kayıt
David Valentin

David Valentin


Görsel Efekt

David Valentin, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: David W. Valentin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 174,531

Deh
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 160,335

Kahraman
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 155,181

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 62,691

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 572,278

Yeşil Yol
1999 Suç Görsel Efekt 8.5 852,839
1998 Komedi Görsel Efekt 5.2 25,642

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 56,477

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 297,558

E.T.
1982 Aile Görsel Efekt 7.9 298,754
Film Altyazıları
Kidnap (5,422) Beauty and the Beast (4,785) The Fate of the Furious (2,424) The Boss Baby (1,770) Contratiempo (1,740) The Shack (1,587) Dangal (1,502) The Great Wall (1,211) Redivider (1,084) Get Out (1,059)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,791) Supernatural (4,872) Lucifer (3,975) Better Call Saul (3,584) Fargo (3,430) Into the Badlands (3,385) Twin Peaks (3,352) The 100 (2,237) 12 Monkeys (2,076) Doctor Who (1,955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017