Giriş Kayıt
Xanthus Valan

Xanthus Valan (46)


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Xanthus Valan, 25 Temmuz 1971 Manhattan, New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen asistanı, oyuncu. Umut Işığım (2012), The Wire (2002), Kara Düzen (2015), Tanrıyı Oynayanlar (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1971
Doğum Yeri: Manhattan, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Xan Valan | Xanthus Valas
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yalanlar Büyücüsü
2017 46 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.9 9,088

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 45 Komedi Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.2 76,913
2015 44 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 102,623

Kara Düzen
2015 44 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.9 140,955

Kağıttan Kentler
2015 44 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 76,919

Liseli Polisler 2
2014 43 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.1 289,677

Nuh: Büyük Tufan
2014 43 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 214,063

Düzenbaz
2013 42 Suç Yönetmen Asistanı 7.3 387,215
2013 Suç Yönetmen Asistanı 8.3 58,139

Umut Işığım
2012 41 Komedi Yönetmen Asistanı 7.8 576,706

Acil Teslimat
2012 41 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 100,348

Liseli Polisler
2012 41 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 442,803

Son Vurgun
2012 41 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 106,275
2012 41 Dram Yönetmen Asistanı    
2011 40 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 40,194

Dövüşçü
2010 39 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.8 295,500
2010 Suç Yönetmen Asistanı 8.6 147,440

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 38 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 140,194
2009 38 Macera Yönetmen Asistanı 6.6 7,231

Vur Kaç
2009 38 Korku Yönetmen Asistanı    

Kesişen Yollar
2007 36 Suç Yönetmen Asistanı 6.7 18,884

Benim Aşk Pastam
2007 36 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 46,577

Zor Ölüm 4.0
2007 36 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 352,746
2007 36 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 11,938

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 34 Komedi Yönetmen Asistanı 7.6 198,785

Kirli Utanç
2004 33 Komedi Yönetmen Asistanı 5.1 11,025

Tanrıyı Oynayanlar
2004 33 Biyografi Yönetmen Asistanı 8.3 8,964
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 735

Tanrılar Ve Generaller
2003 32 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 13,798
2002 Suç Yönetmen Asistanı 9.3 214,946
2002 31 Dram Çeşitli 6.6 1,663

Örümceğin Maskesi
2001 30 Aksiyon Çeşitli 6.3 62,977
2001 30 Suç Çeşitli 6.8 221,407

Yakın Tehlike
2000 29 Dram Çeşitli 7.3 47,771

Blair Cadısı 2: Gölgelerin Dili
2000 29 Korku Çeşitli 4.0 31,632

Yedek Oyuncular
2000 29 Komedi Çeşitli 6.5 51,057

Korkunç Politika
1999 28 Suç Çeşitli 7.2 73,229
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017