Giriş Kayıt
Xanthus Valan

Xanthus Valan (46)


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Xanthus Valan, 25 Temmuz 1971 Manhattan, New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen asistanı, oyuncu. Umut Işığım (2012), The Wire (2002), Kara Düzen (2015), Yalanlar Büyücüsü (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1971
Doğum Yeri: Manhattan, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Xan Valan | Xanthus Valas
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vahşiler
2017 46 Macera Yönetmen Asistanı 7.3 16,088

Yalanlar Büyücüsü
2017 46 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.9 12,543

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 45 Komedi Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.2 89,103
2015 44 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 109,092

Kara Düzen
2015 44 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.9 146,910

Kağıttan Kentler
2015 44 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 80,594

Liseli Polisler 2
2014 43 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 299,810

Nuh: Büyük Tufan
2014 43 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 219,429

Düzenbaz
2013 42 Suç Yönetmen Asistanı 7.3 397,682
2013 Suç Yönetmen Asistanı 8.3 61,345

Umut Işığım
2012 41 Komedi Yönetmen Asistanı 7.8 592,027

Acil Teslimat
2012 41 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 102,268

Liseli Polisler
2012 41 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 454,135

Son Vurgun
2012 41 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 107,863
2012 41 Dram Yönetmen Asistanı    
2011 40 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 41,129

Dövüşçü
2010 39 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.8 302,371
2010 Suç Yönetmen Asistanı 8.6 151,646

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 38 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 143,343
2009 38 Macera Yönetmen Asistanı 6.6 7,231

Vur Kaç
2009 38 Korku Yönetmen Asistanı    

Kesişen Yollar
2007 36 Suç Yönetmen Asistanı 6.7 18,884

Benim Aşk Pastam
2007 36 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 46,577

Zor Ölüm 4.0
2007 36 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 358,794
2007 36 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 11,938

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 34 Komedi Yönetmen Asistanı 7.6 201,342

Kirli Utanç
2004 33 Komedi Yönetmen Asistanı 5.1 11,240

Tanrıyı Oynayanlar
2004 33 Biyografi Yönetmen Asistanı 8.3 8,964
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 735

Tanrılar Ve Generaller
2003 32 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 14,074
2002 Suç Yönetmen Asistanı 9.3 224,642
2002 31 Dram Çeşitli 6.6 1,663

Örümceğin Maskesi
2001 30 Aksiyon Çeşitli 6.3 64,542
2001 30 Suç Çeşitli 6.8 226,765

Yakın Tehlike
2000 29 Dram Çeşitli 7.3 48,726

Blair Cadısı 2: Gölgelerin Dili
2000 29 Korku Çeşitli 4.0 31,752

Yedek Oyuncular
2000 29 Komedi Çeşitli 6.5 52,150

Korkunç Politika
1999 28 Suç Çeşitli 7.2 73,542
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,064) Den of Thieves (2,944) Maze Runner: The Death Cure (2,723) Winchester (2,466) Hostiles (2,237) 12 Strong (1,782) A martfüi rém (1,662) The Commuter (1,315) Bleeding Steel (1,194) Submergence (1,177)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,272) Supernatural (4,608) The Big Bang Theory (3,259) Gotham (2,762) The Terror (2,725) Arrow (2,295) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,257) The Flash (1,914) Krypton (1,660) Legion (1,643)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018