Giriş Kayıt
Artur Vakha

Artur Vakha (53)


Oyuncu

Artur Vakha, 13 Ocak 1964 doğumlu oyuncu. Brezhnev (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ocak 1964
Diğer Bir İsmi: A. Vakha
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 52 Dram Oyuncu 6.4 708
2016 52 Macera Oyuncu 7.8 90
2015 51 Aksiyon Oyuncu 6.5 523
2012 48 Dram Oyuncu    
2012 48 Suç Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017