Giriş Kayıt
Ajit Vachani

Ajit Vachani (52)


Oyuncu

Ajit Vachani, 01 Ocak 1951 doğumlu oyuncu. Tum Mere Ho (1990), Mr India (1987), Maine Pyar Kiya (1989), Raju Ban Gaya Gentleman (1992) gibi yapımlarla biliniyor.25 Ağustos 2003 tarihinde (52 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1951
Ölüm Tarihi: 25 Ağustos 2003
Diğer Bir İsmi: Ajit Vacchani | Ajeet Vachani | Ajit Vachanni | Aj
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 52 Oyuncu 6.3 9
2003 52 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,304
2002 51 Komedi Oyuncu 7.6 7,173
2001 50 Komedi Oyuncu 5.2 1,209
2001 50 Komedi Oyuncu 5.8 1,496
2000 49 Dram Oyuncu 5.2 3,060

We Stand United
1999 48 Müzikal Oyuncu 6.2 4,101
1999 48 Komedi Oyuncu 5.6 3,229
1999 48 Dram Oyuncu 6.8 325
1999 48 Romantik Oyuncu 6.1 984
1998 47 Komedi Oyuncu 5.1 29
1997 46 Dram Oyuncu 7.4 320
1997 46 Gerilim Oyuncu 6.3 157
1995 44 Dram Oyuncu 4.8 120
1995 44 Oyuncu 4.9 32
1994 43 Komedi Oyuncu 7.6 12,325
1994 43 Aksiyon Oyuncu 3.2 199
1994 43 Aksiyon Oyuncu 5.5 2,163
1993 42 Komedi Oyuncu    
1993 42 Aksiyon Oyuncu 5.4 247
1993 42 Aile Oyuncu 5.5 224
1993 42 Aksiyon Oyuncu 4.9 637
1993 42 Aksiyon Oyuncu 5.5 183
1992 41 Müzikal Oyuncu 7.0 5,044
1992 41 Aile Oyuncu 4.4 315
1992 41 Komedi Oyuncu 8.3 13,747
1992 41 Fantastik Oyuncu 4.6 558
1991 40 Aksiyon Oyuncu 4.8 10
1991 40 Korku Oyuncu 6.5 646
1990 39 Suç Oyuncu    
1990 39 Komedi Oyuncu 6.8 3,504
1990 39 Fantastik Oyuncu 5.1 553
1990 39 Aksiyon Oyuncu 6.9 95
1990 39 Dram Oyuncu 7.6 240
1990 39 Aksiyon Oyuncu 5.4 794
1989 38 Oyuncu 5.4 54
1989 38 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,233
1989 38 Suç Oyuncu 7.4 236
1989 38 Dram Oyuncu 7.3 553
1989 38 Aile Oyuncu 7.5 6,710
1988 37 Aksiyon Oyuncu 7.6 6,840
1987 36 Aksiyon Oyuncu 7.8 6,887
1985 34 Komedi Oyuncu 7.2 77
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017