Giriş Kayıt
Byron Utley

Byron Utley


Oyuncu

Byron Utley, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Byron Uttley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 6.1 1,040

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Oyuncu 6.8 41,114

Çevirmen
2005 Gizem Oyuncu 6.4 89,603
1992 Biyografi Oyuncu 7.7 69,597

Gecenin Sesi
1992 Suç Oyuncu 5.9 3,743

Uyanışlar
1990 Biyografi Oyuncu 7.8 102,424
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,954

Borsa
1987 Suç Oyuncu 7.4 127,177

Bırak Güneş İçeri Girsin
1979 Komedi Oyuncu 7.6 29,379
Film Altyazıları
Dunkirk (5,991) The Mountain Between Us (4,229) It (3,847) Stronger (2,385) Mother! (1,955) American Made (1,822) Kingsman: The Golden Circle (1,723) Loving Vincent (1,148) The Foreigner (872) Detroit (799)
Dizi Altyazıları
Vikings (9,515) Shameless (6,710) Mr. Robot (4,291) Game of Thrones (3,749) Supernatural (2,069) Peaky Blinders (1,933) Manhunt: Unabomber (1,838) Lucifer (1,799) Designated Survivor (1,646) The Big Bang Theory (1,620)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017