Giriş Kayıt
Byron Utley

Byron Utley


Oyuncu

Byron Utley, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Byron Uttley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 6.1 1,040

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Oyuncu 6.8 39,760

Çevirmen
2005 Gizem Oyuncu 6.4 88,142
1992 Biyografi Oyuncu 7.7 67,528

Gecenin Sesi
1992 Suç Oyuncu 5.9 3,743

Uyanışlar
1990 Biyografi Oyuncu 7.8 97,899
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,162

Borsa
1987 Suç Oyuncu 7.4 123,718

Bırak Güneş İçeri Girsin
1979 Komedi Oyuncu 7.6 28,400
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,808) Silence (1,872) Personal Shopper (1,640) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (723) The Void (720) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,898) Supernatural (4,687) The Flash (4,492) Arrow (3,938) The Big Bang Theory (3,242) Better Call Saul (2,902) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,176)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017