Giriş Kayıt
Byron Utley

Byron Utley


Oyuncu

Byron Utley, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Byron Uttley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 6.1 1,040

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Oyuncu 6.8 40,568

Çevirmen
2005 Gizem Oyuncu 6.4 88,987
1992 Biyografi Oyuncu 7.7 68,661

Gecenin Sesi
1992 Suç Oyuncu 5.9 3,743

Uyanışlar
1990 Biyografi Oyuncu 7.8 100,356
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,584

Borsa
1987 Suç Oyuncu 7.4 125,517

Bırak Güneş İçeri Girsin
1979 Komedi Oyuncu 7.6 28,928
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017