Giriş Kayıt
Byron Utley

Byron Utley


Oyuncu

Byron Utley, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Byron Uttley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 6.1 1,040

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Oyuncu 6.8 40,284

Çevirmen
2005 Gizem Oyuncu 6.4 88,514
1992 Biyografi Oyuncu 7.7 68,080

Gecenin Sesi
1992 Suç Oyuncu 5.9 3,743

Uyanışlar
1990 Biyografi Oyuncu 7.8 99,113
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,369

Borsa
1987 Suç Oyuncu 7.4 124,631

Bırak Güneş İçeri Girsin
1979 Komedi Oyuncu 7.6 28,644
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017