Giriş Kayıt
Karyn Usher

Karyn Usher


Yapımcı, Senarist, Sanat Bölümü

Karyn Usher, yapımcı, senarist, sanat bölümü. (2012) Touch (2012), (2009) Son Kaçış (2009), (2015) Backstrom (2015), (2011) The Playboy Club (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 7.4 8,056
2014 Macera Yapımcı
Senarist
7.0 1,531
2012 Dram Yapımcı 7.4 39,266
2011 Suç Yapımcı 6.5 4,607

Son Kaçış
2009 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.0 14,139
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 122,159

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.4 396,614
2004 Dram Çeşitli 7.0 843
2003 Dram Çeşitli 6.4 129

One Tree Hill 5
2003 Dram Çeşitli 7.7 62,533
2003 Dram Senarist    
2000 Dram Senarist 5.9 34

Şeytana Uyma
1999 Komedi Sanat Bölümü 4.7 310

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 Biyografi Çeşitli 7.3 76,414
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017