Giriş Kayıt
Karyn Usher

Karyn Usher


Yapımcı, Senarist, Sanat Bölümü

Karyn Usher, yapımcı, senarist, sanat bölümü. (2012) Touch (2012), (2009) Son Kaçış (2009), (2015) Backstrom (2015), (2011) The Playboy Club (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 7.4 7,987
2014 Macera Yapımcı
Senarist
   
2012 Dram Yapımcı 7.4 38,558
2011 Suç Yapımcı 6.5 4,558

Son Kaçış
2009 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.0 14,139
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 117,621
2005 Dram Çeşitli    

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.5 358,162
2003 Dram Çeşitli 6.4 129

One Tree Hill 5
2003 Dram Çeşitli 7.7 60,465
2003 Dram Senarist    
2000 Dram Senarist 5.9 34

Şeytana Uyma
1999 Komedi Sanat Bölümü 4.7 310

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 Biyografi Çeşitli 7.3 74,463
Film Altyazıları
Live by Night (9,691) Why Him? (6,608) Rogue One (3,372) Resident Evil: The Final Chapter (3,350) Patriots Day (2,388) Assassin's Creed (2,118) Hidden Figures (2,027) Paterson (1,303) Split (1,245) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,196) Black Sails (4,188) Into the Badlands (3,224) Legion (2,386) The 100 (2,139) Vikings (1,836) Arrow (1,624) Taken (1,548) The Originals (1,457) Designated Survivor (1,449)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017