Giriş Kayıt
Karyn Usher

Karyn Usher


Yapımcı, Senarist, Sanat Bölümü

Karyn Usher, yapımcı, senarist, sanat bölümü. (2012) Touch (2012), (2009) Son Kaçış (2009), (2015) Backstrom (2015), (2011) The Playboy Club (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 7.4 7,875
2014 Macera Yapımcı
Senarist
   
2012 Dram Yapımcı 7.4 38,460
2011 Suç Yapımcı 6.5 4,548

Son Kaçış
2009 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.0 14,139
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 116,585
2005 Dram Çeşitli    

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.5 353,554
2003 Dram Çeşitli 6.4 129

One Tree Hill 5
2003 Dram Çeşitli 7.7 60,141
2003 Dram Senarist    
2000 Dram Senarist 5.9 34

Şeytana Uyma
1999 Komedi Sanat Bölümü 4.7 310

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 Biyografi Çeşitli 7.3 74,083
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,311) Doctor Strange (6,817) Allied (6,432) Moana (4,862) John Wick: Chapter 2 (4,183) Lion (3,552) Arrival (3,207) Forushande (2,957) Split (2,280) Hacksaw Ridge (2,263)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,440) Supernatural (4,711) The Expanse (4,344) Vikings (4,139) Suits (3,692) The Big Bang Theory (2,531) Sherlock (2,491) Arrow (2,053) Legion (2,001) Blindspot (1,880)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017