Giriş Kayıt
Midge Ure

Midge Ure (63)


Oyuncu, Müzisyen

James Ure, 10 Ekim 1953 Cambuslang, Strathclyde, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, müzisyen. Sinif 1999 (1990) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Ure
Doğum Tarihi: 10 Ekim 1953
Doğum Yeri: Cambuslang, Strathclyde, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Ultravox
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.69 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 58 Belgesel Oyuncu    
2009 56 Belgesel Oyuncu 7.4 476
2005 52 Belgesel Çeşitli 7.5 824
1986 33 Müzik Oyuncu 6.5 11
1985 32 Dram Müzik 7.3 1,190
1985 32 Belgesel Oyuncu    
1964 Müzik Oyuncu 7.1 360
Film Altyazıları
Gold (5,922) Get Out (3,105) Logan (2,611) Rings (2,349) The Age of Shadows (1,962) La La Land (1,800) Split (1,661) Sand Castle (1,500) Zashchitniki (1,493) The Great Wall (1,292)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,701) Fargo (3,751) The Last Kingdom (2,449) Into the Badlands (2,178) The Expanse (2,141) Doctor Who (2,017) Game of Thrones (1,712) Vikings (1,684) Better Call Saul (1,592) Supernatural (1,500)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017