Giriş Kayıt
Rocco Urbisci

Rocco Urbisci


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Rocco Urbisci, yönetmen, yapımcı, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Oyuncu 7.3 1,048
2008 Komedi Yönetmen
Yapımcı
   
2005 Komedi Yapımcı
Yönetmen
   
2001 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
   
1999 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
   
1997 Komedi Yönetmen
Yapımcı
   
1996 Komedi Yönetmen
Çeşitli
   
1996 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
   
1992 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
   
1990 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
   
1988 Belgesel Yapımcı    
1986 Biyografi Oyuncu
Senarist
6.2 1,203
1986 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
Senarist
   
1977 Komedi Senarist    
Dizi Altyazıları
Vikings (13,545) Supernatural (5,723) Mr. Robot (5,324) The Big Bang Theory (4,565) Gotham (3,512) Game of Thrones (3,337) Arrow (2,522) The Flash (2,443) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,309) Shameless (2,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017